FIFIX blogs

Komentāri

fifix

piezvani man izmantojot Skype!

HA!
Sieviešu manifests.

Draugs, līgavaini, tēvs, vīrs, brāli un citi vīrieši.

Mēs arī esam vienkāršas. Un, ja mēs paziņojam, ka gribam gulēt un liekamies gultā agrāk, tas nozīmē, ka GRIBAM GULĒT UN NEKO VAIRĀK!

Mēs esam vienkāršas. Un, ja sakām, ka gribam nopirkt vēl vienu kurpju pāri, tas nozīmē, ka mums nav slepenas vēlēšanās jūs izputināt vai mājiens uz to, ka jūs maz pelnāt. Mēs VIENKĀRŠI VĒLAMIES vēl VIENU KURPJU PĀRI.

Mēs zinām, ka jūs esat vienkārši. Un pat sevišķi neceram, ka jūs varētu atrisināt mūsu problēmas. Un, ja mēs tās stāstām jums, nesaspringstiet tik ļoti – TIKAI PAŽĒLOJIET. Vairāk no jums neko neprasām.

Jūs esat vienkārši. Bet ne tik neaptēsti, lai nebūtu spējīgi atcerēties dažas pavisam vienkāršas frāzes: “Es tevi mīlu!”, “Tu brīnišķīgi izskaties!”, “Tu man esi vienīgā.” – sakiet mums to biežāk un jums nevajadzēs 96,5 % sava laika domāt par seksu. JŪS AR TO NODARBOSIETIES!



Neesi vienaldzīgs!
NEUZSKATIET, KA LAIKS, kas pavadīts saskarsmē ar sievu (draudzeni),l IR VELTĪGI IZŠĶIESTS. Vai jums nešķiet, ka pavadīt visu savu brīvo laiku datora apkampienos, bet skūpstus gaidīt no mums ir mazliet panaivi pat tik vienkāršām būtnēm kā jūs?

Lai cik jūs nebūtu vienkārši, atrodoties blakus sievai (draudzenei), SAKIET KAUT KO. Ja jūs visu laiku klusējat, galvā nevilšus iezogas doma, ka sievas (draudzenes) vietā varētu būt suns.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba