(bez virsraksta)
« previous entry | next entry »
Feb. 24., 2009 | 11:03 am
maize - Fazer rupjmaize kraukšķīgā, vai plaucētā rupjmaize. Lietoti labi ja reizi nedēļā
krējums, biezpiens, piens - Tikai krējums.
siers - visus pēc kārtas un jauktā secībā un atkal no gala.
olas - Paipalu olas
gaļa - tikai vista
alus - Bauskas, tērvetes vai brenguļu. vai.. pavisam viegls
sula - nelietoju. alerģija no tās ķīmijas, kur uz paciņām rakstīts "100% dabīgs"
stiprais alkohols -kokteiļos
pikantās smērvielas un garšvielas - pipari, hh. Nopietni- dievinu piparus.
zivis - vārīts- grillēts lasis, cepta āte, un kūpinājumi
zupas - soļanka
ēdiena pagatavošanas veidi - pati vai dārgais
saldie ēdieni - katru dienu, pārāk daudz. Visa veida šokolādes, kuras Jūs dāvinat ārstiem un beigās tās nonāk pie ārstu bērniem.
našķi - (iepriekšminētais)
krējums, biezpiens, piens - Tikai krējums.
siers - visus pēc kārtas un jauktā secībā un atkal no gala.
olas - Paipalu olas
gaļa - tikai vista
alus - Bauskas, tērvetes vai brenguļu. vai.. pavisam viegls
sula - nelietoju. alerģija no tās ķīmijas, kur uz paciņām rakstīts "100% dabīgs"
stiprais alkohols -kokteiļos
pikantās smērvielas un garšvielas - pipari, hh. Nopietni- dievinu piparus.
zivis - vārīts- grillēts lasis, cepta āte, un kūpinājumi
zupas - soļanka
ēdiena pagatavošanas veidi - pati vai dārgais
saldie ēdieni - katru dienu, pārāk daudz. Visa veida šokolādes, kuras Jūs dāvinat ārstiem un beigās tās nonāk pie ārstu bērniem.
našķi - (iepriekšminētais)
(bez virsraksta)
from: fashionista
date: Feb. 24., 2009 - 11:15 am
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: iness
date: Feb. 24., 2009 - 11:21 am
Link
rocher manītas un medus ..)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: fashionista
date: Feb. 24., 2009 - 11:23 am
Link
Atbildēt | Iepriekšējais