Mikus

Arhivētais

1. Septembris 2010

13:00: Ir forši brīvdienās..
Tātad par to kas ir forši brīvdienās :)
Ir forši izdomāt aiziet pamīlēties un uzpīpēt zāļuku uz kluso pludmali klinšu pakājē. Vēl ir forši tur arī iedzert kādu garšīgu alkoholu. Un vēl foršāk ir iet atpakaļ un pa akmeņaino pludmali (tas ir ļoti grūti, it īpaši kad prāts nav vairs skaidrs) un tik līdz pusceļam, tad saprast, ka paisums ir aizšķērsojis atpakaļceļu, un tur kur bija pludmale, tagad ir jūra, kura sitas pret klintīm. Vēl foršāk ir iet visu ceļa gabalu atpakaļ, protams, pa tiem pašiem akmeņiem. Un tad vēl ir forši rāpties kalnā, lai pa tumsu mēģinātu atrast ceļu atpakaļ. Taču vēl foršāks ir prieks kalna galā, kad ieraudzījām fantastisko skatu uz Sidmosu naktī, līdz tai dienai nekad nebiju uzdrošinājies rāpties kalnos naktī. Un nav forši, ka tad vairs nebijām divatā, jo trakoti jau gribējās pamīlēties tur kalnā zem zvaigznēm ar skatu uz pilsētu, bet tā vietā mēs visi kopīgi uzpīpējām uzvaras kāsi, kas atkal bija forši. Tad vēl foršāk ir kāpt pa pilnīgu tumsu lejā, mēģinot ceļu gaismot ar telefoniem, un nemaz neiedomājoties, ka manā kalnākāpšanas somā tak vienmēr līdzi ir lukturītis. Un vēl trakoti forši ir mājās cept tostermaizes, jo ir piemeklējis milzonīgs pēczāles izsalkums.
Un nākošajā dienā vienkārši pa foršo aizbraucām notriekt naudu. Nu jā, tas izdevās diezgan labi, sapirku kaudzi ar drēbēm un vēl pāris lieliskas filmas. Un vakarā "vāveru parkā" spēlējām "mēmo šovu.
Tas tā, par foršajām brīvdienām, lai atcerētos.

Mūzika: Skunk Anansie - Selling Jesus
13:19: ***
Opā! Tik tikko atcerējos, ka jaunībā man trakoti patika krievu dziedātāja Ļinda. Par godu tam, tad tagad arī pagremdēšos atmiņās un paklausīšos. Tā neko, tāda saldsērīga. Bet nav slikti.

Mūzika: Ļinda - Ņikogda
Powered by Sviesta Ciba