[icon] fadu - Post a comment
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:02:07 pm
Pagājušajā nedēļā man radās jauns sapnis. Tā nu gadījās, ka man kārtējo reizi uznāca mēbeļu bīdīšanas fāze. Izdomāju, ka istabas sekcijas sastāvdaļas varētu pamainīt vietām, izmaiņas radītu dažus pozitīvus momentus. Parasti tādos gadījumos jārīkojas uz sitienu, jo savādāk nekas dzīvē nemainās. Pāris stundās atbrīvoju visus plauktus, saliku kastēs un ... sapratu, ka sekcijas grūstīšana sieviešu cilvēkam nav pa spēkam. Paņēmu mobilo un izfiltrēju no kontaktiem, vīrieti, kas varētu būt pietiekoši spēcīgs mēbeļu bīdīšanai, dienas laikā pieejams un viegli pierunājams. Piezvanīju un darīju viņam zināmu, ka man akūti nepieciešams vīrietis, kuram atrastos laiks lai piepildītu sievietes fantāziju un slēptos sapņus. Šams lūdza precizēt, par ko iet runa un jau pēc pusstundas bija klāt.
Kad paskaidroju, ko vēlos redzēt rezultātā, viņš izvilka no somas tādu mazu elegantu Bosch skrūvgriezi, pāris minūtēs izjauca sekcijas sastāvdaļas un mērkaķa ātrumā salika visu pa jaunam. Praktiski vairs nebija nekas nekur jāstiepj un es sapratu - man VAJAG ko tādu! Es vispār nesaprotu kā esmu līdz šim bez tāda skrūvgrieža esmu dzīvojusi. Šorīt aizbraucu uz Depo. Biju gatava pirkt, bet pie plauktiem sapratu, ka vispār nezinu ko man vajag, tāpēc paliku gribot.
Lūdzu iesakiet kādu skrūvgriezi man vajag!!!! Es viņu iedomājos kaut kur cenā līdz 50 euro, ar akumulatoru, kas spēj pavilkt līdz 2-2.5 stundām. Nekādu profesionālo man nevajag, jo skrūvēšanas vājums man uznāk labi ja 2 -3 reizes gada. Arī štruntu negribu, štrunti man uzdzen depresiju.
Protams, es jautāju tam vecim, kur viņš pie sava tika. Teica, ka gadus trīs atpakaļ ienāca lombardā un dabūja pa lētu naudu. Es negribu neko no lombarda - tām lietām ir slikta aura.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

[icon] fadu - Post a comment
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.