[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:04:50 pm
Man te pēkšņi ienāca prātā, a kas ja Pu dzeršanas delīrijs uznācis, tipa - "...а запой, как вариант никто не рассматривал?..." Tipa, vecis sēž kaut kur kremļa stūrī un komunicē ar baltām pelītēm, kamēr visas frakcijas amatus dala. Kas zina, varbūt šams tādā ķēmā, ka nedrīkst tautai rādīt un nez ko tur pa dzērumu ir padotiem licis darīt. Tas izskaidrotu, kāpēc virs pilsētai piecas dienas helikopteri riņķo. Kaut kur lasīju, ka visi veči sapņo par personīgu helikopteri, vai arī izsauca tos karaspēkus pie kremļa- zaldātiņus gribēja paspēlēt... A pa to laiku visi apkārtējie bizo ka kremli un nezin kur koferi ar to svarīgo sarkano pogu noslēpt, kas zina, varbūt šamam gribēsies pogas paspaidīt. Es tai sakarā, ka man liekas, ka pēdējā gadā visi viņa prikazi ir tāda rakstura, kādu skaidrā prātā diez vai var izdomāt. Kaut kā tā ...
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry

[info]ex_silentio
Link:(Link)
Time:07:27 pm
Mūsu pašu ar varu apdalītie - jau pēc dažiem mēnešiem aizmirst kādas ir cenas par braucienu sabiedriskajā transportā un cik veikalā maksā piens. Aizmirst cik lielas ir vidējās pensijas valstī un vēl daudz kas viņiem piemirstās.. Nu pareizini to ar Krievijas mērogiem un to ka tur prezidents drīkst drusku vairāk ambīciju atļauties nekā kameru priekšā pajautāt pats sev kas viņš ir..
(Reply to this) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:09:33 pm
Kur mēs vispār dabonām tos eksemplārus, kas tiek līdz augstākiem plauktiem... visi, kā pēc vienas šnites. Nu it kā tas zudušais dēls kaut kur atradies, sēžot kaut kādā čuhņā un risinot kaut kādus valstiski svarīgus jautājumus. Un kas interesanti, viņam pofig, ka kremlī un tam apkārt bardaks, ka tauta šamo jau sen apglabājusi... neviens nezina, ko paskaidrot, par šamā prombutni. Būtu vienkārši pateikuši - dokumentus lasa, atpūšas, šamejām skrienamais piemeties.
Neticu es tam visam, kaut gan, kam tas rūp. Nu neciena vadonis savu tautu... ne pirmais ne pēdējais
(Reply to this) (Parent)

[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.