[icon] fadu - Post a comment
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:08:20 pm
Tā ir DIAGNOZE! No rīta laiski klabinot klaviatūru, nevarēju paredzēt, ka atkal viss apgriezīsies otrādi. Līdz brīdim, kad atvēru @-pasta kasti. Tur gaidīja kaudzīte bilžuku no kādas Liepājas paziņas, kura bija kādu laiciņu pazudusi. Tāds drosmīgs sienas gleznojums viņas jaunajā pirtiņā.
Vienā vārdā, tas laikam arī bija tas sākuma punkts un iemesls, kāpēc, manam gaitenim tika veikti mērījumi, no ieejas durvīm norauts vecais polsterējums(ja godīgi, man viņš nepatika jau no tā brīža, kad tika piesists), esmu uzlikusi gaiteņa smalko plānu uz papīra un līdz augusta sākumam plānoju sagatavot skices ... pašreiz svārstos, starp rudens pīlādzim vējā un magoņu lauku... Bet laiciņš vēl ir... Brīva laika vairāk nekā vajag. Materiālus arī nekādus dižus nevajag, jo runa iet par gaiteņa gabalu 1.75 x 1.16. Un es jau iepriekš zinu, ka man tas patiks!!!!
Kāds nezina, ko lai tādās situācijās iesāk ar divām (vannas un tualetes) durvīm 1.80x 0.60 kuras uz šo brīdi ir tumši zaļā eļļas krāsā? Principā viņām būtu jābūt apgleznotām vienotā kontekstā, bet visam ir savas robežas un es vēl neesmu tādā afekta stāvoklī, lai to krāsu (divas, vai vairāk kārtas) raut nost ar celtniecības fēnu ... Varbūt ir kādas idejas?

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

[icon] fadu - Post a comment
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.