[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:03:22 pm
Labdien, visiem! ;o)Esmu atpakaļ un nu atkal kādu laiku atļaušos traucēt jūsu mieru ;o)
Atskaitīties? Nu ja, būtībā jau nekas nenotika, visu nedēļu Nežēlīgi sevi lutināju ... Nav jau arī daudz ko stāstīt, bet es mēģināšu ;o)Tātad , sestdien, 11.augustā, plkst. 18:00 – biju apvainojusies uz visu pasauli! vairs neatceros par ko, atjēdzos pukstot par Pasaules pāri darījumiem Rīgā pie kāda virtuālā tēla, vārdā Tante. Sirde bija tukša, galva pilna, uzņemšana neciešami „karsta” – plus 34 grādi ārpusē un plus 28 telpās ...vēja nekāda, skābekļa daudzums minimāls, es pat teiktu - praktiski nejūtams... Nojautu, ka kaut kur tam skābeklim ir jābūt un arī sapratu, ka šī noteikti nav Tā vieta! Pirmo vakaru mēs ēdām torti, un sapņojām par to, kā brauksim uz laukiem, elposim skābekli, sauļosimies un sēņosim un ko tur vēl ... Gaisa temperatūra cēlās, smadzenes un nieres atteicās strādāt ....;o( Un es pat teiktu, ka ievadītais organismā šķidrums nemaz nepaspēja nonākt nierēs un izdalījās caur ādu ....pat vairāk, es nojaušu, ka Lielākā daļa nonāca smadzenēs(smadzenes taču ir tuvāk mutei nekā nieres, vai ne?) un tas arī izskaidro, to kas notika vēlāk ... Tātad viss sākās ļoti nevainīgi - bija vakars, 28 grādi plusā un mēs laiski blenzām ekrānā uz kārtējo „Neglītā pīlēna” sēriju 129 laikam... Sērija beidzās nejēdzīgi, kaut kādā stulbā vietā, kas izraisīja neviltotu sašutumu ... Un tika pieļauta Vislielākā nedēļas kļūda...nez kādu tādu apsvērumu dēļ, aizmigt un nezināt, kas sekos bija neiespējami ... Un tad 10.min laikā tika atrastas visas atlikušās sērijas un tad...sākās tas murgs! Sapnis par skābekli , sēnēm un saules peldēm lēni izgaisa, tai vietā sākās 71 sēriju maratons (1 sērija- 1 stunda)... Mierināju sevi ar to, ka līdz ar šo dullumu tiks atbrīvoti visi mani vakari līdz gada beigām! Jo man tagad ir noturīgs reflekss pret seriāliem un naivās Puškarevas likteni . Viss!!! Iru atkal Brīva, mierā ar visu Pasauli, un joprojām Atvaļinājumā!
Un vēl, šīs nebeidzamas sēdēšanas rezultātā iru nonākusi pie kādas atklāsmes –es esmu Pārvērtējusi savi pakaļu!!! Dupsis izrādījās vārīgs, jūtīgs ,jo atteicās atbalstīt manu organismu visu šo 71 sēriju garā etapā! Pakaļa bija praktiski nelietojama jau pēc 6 sērijām. Smadzenes visu šo laiku bija nodarbinātas ar to, lai atrastu organismam viņa cienīgu pozu ... ;o/ Tas priecē... tātad galīgi nojūgusies neesmu, visjaukākā mana organisma daļa apzinās savu vērtību un nezaudē pašcieņu kritiskajos apstākļos... Forši vai ne? ;o))
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]raaha
Link:(Link)
Time:07:59 pm
ekstrēmiste! 71 sēriju?! Tiešām noskatījāties?
Mani gan Puškarevas liktenis vidēji 2 nedēļās 1x interesē :D
(Reply to this) (Thread)


[info]tante
Link:(Link)
Time:08:03 pm
noskatiijaamies, noskatiijamies.:) otreiz gan vairs neskatiisimies..;)
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]raaha
Link:(Link)
Time:08:11 pm
:D nu traki sievieši, es Tev saku :) Ceru, ka tagad jums miers dvēselē, kāzu kleita patika ;)
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]tante
Link:(Link)
Time:08:15 pm
visvairaak mums patika, ka tas filmons Beidzot izbeidzaas..;)
(Reply to this) (Parent)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:08:54 pm
Bet vispār jaks gabaliņš,bez krimiķa, kaušanās, pilnīgs happy end un visi sliktie nosodīti , visas dāmas dabujušas, visi veči nolikti pie vietas - rukā, ceļ valsts labklājību un veiksmīgi vairojās ;o))
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]tante
Link:(Link)
Time:09:07 pm
japs.:) Dikti jaux.:) tieshi vienu reizi var pastiities.:) pat maratonaa.:))
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:09:20 pm
;o))... bet nu gan ... vairs ...nemūžam ...!
(Reply to this) (Parent)


[info]raaha
Link:(Link)
Time:09:25 pm
aha, skaidrs. Būs ne tikai kāzas, bet arī bērni :D
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:09:43 pm
Ui - kaudzēm! Galvenais ir tas, ka tā Taņečka, kura 130-135 sērijā paziņoja savai tiešai priekšniecībai, ka dzemdēs pēc trim nedēļām, veiksmīgi sagaidija pēdējo sēriju, kura pēc vispieticigākajiem aprēķiniiem no tā brīža atdala vismaz pusgads. Vienā vārdā, filmēšanas grupa nežēlīgi nocija topošo mammuci, vai nu arī viņa visus maldināja... Nu es tai ziņā, kad pati palika skaidrībā par savu organismastāvokli tikai ceturtajā mēnesī, pēc tā paziņojuma nomainijās vismaz divi firmas vadītāji(Andrjušeņka un Sašeņka), tad pagāja tas pusgads, pa kuru Kateņka glāba firmas godu un vēl trīs mēneši(kā rakstīts titros) kamēr Andrjušenka jamo pierunāja uz to precēšanos ... Un ja Puškarjova nepiekristu un neļautos kardinājumam, es jūtu, ka Taņečka tā arī paliktu par mūžigo grūtnieci, jebšu paziņotu, ka tā bija sievišķīga kļūda un viņa vienkārši pārāk kautrīga lai kolektīvam izstāstītu visus intīmos sīkumus. Vienā vārdā, kad Taņečku aizveda uz slimnīcu visi atviegloti nopūtās...
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]raaha
Link:(Link)
Time:09:55 pm
nabaga Taņečka :D tā jau ir ar to ilgo Puškarjovas klīrēšanās un firmas glābšanas periodu.
(Reply to this) (Parent)

[info]badzho
Link:(Link)
Time:10:10 am
insane
(Reply to this)

[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.