[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:11:00 am
Sagaidīju beidzot savu santehniķi.... Jams izskatījās Ļoti ieinteresēts par mana Poda un manu labklājību un pareizu funkcionēšanu ... Pusstundu apbrīnoja poda jaukas īpašības un ne tik jaukas īpatnības... Nedaudz pakavējamies apcerot jama lietošanas nianses un apkopes noslēpumus. Izrādās, ka esmu jamo lietojusi maigi sakot neprofesionāli un vieglprātīgi. Tad jams to parikti izjauca un pateica, cik Poda reanimācija man maksās... Tas uzreiz mainīja manu attieksmi, un es uz Podu pavēros ar īpašu cieņu un sapratu, ka ar šo brīdi jebkurš Poda lietošanas pasākums tiek padarīts par Notikumu... Vienā vārdā Poda vērtība manās acīs bija manāmi cēlusies.
A ko santehniķis?... nu kā jau santehniķis, izjauca lietojamo agregātu un teica, ka atnāks parīt.... lai pabeigtu darbu. Šai ziņā nekas pasaulē nav mainījies ;o))))
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]tante
Link:(Link)
Time:11:01 am
tagad tu ar spainiiti uudeni laistisi?..;))
(Reply to this) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:11:04 am
Nē... ;o)aizejot, jams norādīja poda erogēnas zonas, kuras nospiežot jams uzreiz reaģēs ... nu vismaz tam jānotiek no profesionāla viedokļa ;o))) Jau pārbaudiju. Santehniķis tiešām pārzināja Poda jūtīgākās vietas ;o))))
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]tante
Link:(Link)
Time:11:14 am
nuuu.:) tad jau nau tik traki, ja jau pods veel reagjee, znach teu nekaadu baiso (izjemot finansu)probleemu nabuus.:)
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:11:28 am
vispār tā pārītdiena ir lielā atmaksas diena... maksāšu par Visu! Zobu ārsts jau izkalkulēja savus pāris simtus un vēl tas santehnikas "virtuozs" mainīs visu Poda iekšējo pasali... vienā vārdā lielākā daļa atvaļinājuma naudas tiks ienesta Podā un Zobos...
Kašmatrs! izrādās, ka viss mans funkcionēšanas process no produkta lietošanas un produkta ... hmmm , kā lai to maigāk pasaka, man maksās sālīti ;o/ ... jau sāku šaubīties, vai maz atliks skanošā produktu iegādei, lai pārliecināties,ka viss augstāk minēta sistēma darbojās nevainojami ...;o))))
(Reply to this) (Parent) (Thread)

[info]badzho
Link:(Link)
Time:03:11 pm
vienmēr jau pastāv bezmaksas pusdienas, klostera apkaimē.
(Reply to this) (Parent)

[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.