[icon] fadu - Post a comment
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:08:51 pm
Var jau būt, ka mēs esam lasījuši vienu un to pašu grāmatu. "Gaismas izglābtais", ja atmiņa neviļ. Kaut kāds amerikāņu autors, kas pats nāvi divas reizes piedzīvojis.
Par dvēseles svaru arī esmu lasījis, ka esot mirstoši cilvēki likti uz svariem, un nāves brīdī viņu svars par dažiem gramiem (diviem?) samazinājies. Vēl esu lasījis, ka dvēselēm esot dažādi svari, tik tagad vairs neatceros, kuras bija tās labākās - vieglākās vai smagākās ;-) Bet svars, kā zināms no slavenās Einšteina formulas, visciešākā veidā ir saistīts ar enerģiju. Un divos gramos ir milzu enerģija iekšā.
A par sliktajiem darbiem - atceros vienu stāstiņu no Šveika, kur viena jaunkundze grēksūdzē mācītājam teikusi, ka esot briesmīgi grēkojusi, un nekādi nav atzinusies, kā. Mācītājs ilgi šo tincinājis, jaunkundze tik liegusies un liegusies, kamēr mācītājam jau siekalas saskrējušas mutē no gaidāmā grēka stāsta, bet tad jaunkundze atzinusies, ka viņai paticis palīst zem segas, kārpīt no kāju pirkstu starpām melnumus un tos ošņāt ;-)

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

[icon] fadu - Post a comment
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.