[icon] fadu - Post a comment
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:01:51 pm
Diena: Gājējus bez atstarotājiem vairs nežēlos, bet sodīs, 3.lpp., Dace Plato. Daudzi nezina, ka pārvietošanās tumsā pa ceļu bez atstarotāja ir ceļu satiksmes noteikumu pārkāpums, par kuru draud naudas sods. Šāda neziņa sabojāja svētkus kādai rīdziniecei, kurai pēc tikšanās ar policistiem Ziemassvētku vakarā vēl tagad sāpot kārtības sarga žņaugtā roka. Savukārt policists sūdzas, ka "supernegatīvi" noskaņotā gājēja viņam saskrāpējusi seju. Ceļu policija šogad pret atstarotāju nenēsātājiem, kuri apdraud paši savu dzīvību, solās būt īpaši barga — brīdinājumu laiks ir beidzies, turpmāk būs jāatver maciņi.
http://www.diena.lv/latvijas_zinas/lasit.php?&id=266895

skats pa rubli ;o) ne? varu iedomāties – Nakts. Gar pilsētas ielām zogas rīdziniece bez atstarotāja. Ziemsvētku noskaņā un viņa nenojauš, ka tur pat, aiz mājas stūra viņu jau gaida kāds ceļu policists, kurš vēlās arī sev sagādāt mazu Jaungada prieciņu, liekot kādam bez atstarotāja atvērt maciņu. Un tad viņu ceļi šķērsojās… neko vairs nevar mainīt – viņš ieķērās un žņaudz neatstarotās rīdzinieces roku kura iekrampējusies augstāk minētajā maciņā. Nu ja un neapstarotājs sievišķis savukārt skrāpē jamam seju… jo visu mūžu par ko tādu ir sapņojusi.
Ai vispār man liekas ka tā ir ākstīšanās… kāpēc man būtu jāsprauž sev kāds atstarotājs un jāmaksā soda nauda ja jams neiederas manā stilā un netiek karināts… Abos gadījumos jāmaksā man. Kāpēc valsts vienkārši kārtīgi neapgaismo ielu pa kuru es eju…

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

[icon] fadu - Post a comment
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.