[icon] fadu - Post a comment
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:01:45 pm
Sakarā ar slimības lapas noslēgšanu, organismam radās nepieciešamība pēc pozitīvām emocijām, jebkurā izpausmē. Sakarā ar ko, tika veiktas dažas skaistumkopšanas manipulācijas.
Tāpēc pulkstenis bija ap 12, kad es atrados savā frizētavā visai pikantā pozā, kur kāda blonda būtne ar brūnām acīm man veica pedikīru. Pedikīrs, jāatzīst ir ļoti intīma procedūra, jo pēdiņas arī ir tā vietiņa, kuru ne visiem ir lemts ievērtēt ;oP , tur atrodas milzumdaudz nervu galiņu… Nu vienā vārdā es peldējos zināmā eiforijā .;o) Atmosfēra bija ne pa jokam – es malkoju kafiju, vienlaikus lasīju kādu no sieviešu žurnāliem, par kārtējo 40 gadīgu vīriešu samilzušām problēmām, kāds maigi masēja man kāju pēdas, gaisā virmoja debešķīga aromātu kombinācija, dūca fēni, dāmas kaut ko mīļi čivināja. Vienā vārdā ja ne Paradīze, tad Šķīstītava ;o) Te atskanēja telefona zvans un pēc brīža kāda paskaļa sieviešu balss:
- Jā… es.
- Kāpēc es neesmu gultā??!!! (paskatījos uz pulksteni – bija 12:40!)
- Es esmu stāvoklī!!!
…man aizrāvās elpa. Par ko gan tajās frizētavās mēs nerunājam, bet tik “atraisītu” būtni dzirdēju pirmo reizi. Mēs ar jaukumu, kas apčubināja manas pēda reizē nospurdzamies…

Nu ja, tas protams, izrādījās kārtējais seriāls, ko pārslēdzot televīzoru kāda pa skaļu bija ieslēgusi… Bet tas nav vairs būtiski - tā sajūta! Tā man patika… ;o)

p.s. ja un man šodien ir ļoti seksīgas rozā pēdiņas ar perlamutra nadziņiem. Organisms staro un es tam pievienojos ;oP

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

[icon] fadu - Post a comment
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.