[icon] fadu - Post a comment
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:06:42 pm
a bet protams ;o)es tā sievišķigi -stulbi un neprofesionāli, labi?

vispirms bilžukam ir jādabū interneta adresīte ;o) Ja viņa jau ir kaut kur interneta linkos, vienkārši tai jāuzklikšķina ar peles labo taustiņu un jānospieš Propertijs, parādīsies lodziņš ,kur atrodās bildes adrese.To ir jānokopē (aktivisē un Copy) un jāieliek augšā , kur parasti parādās interneta adresīte(Address) Paste, tad nospiež Go un atveras laukums kur ir tikai tev vajadzīgā bilde. To nokopē (Copy).

Tad atver User Info - Bīdīt tekstus -zem laukuma, kur tu parasti raksti tekstiņu ir aktivizējami divi vārdiņi "rish text" - tos nospied, atvērsies jauns lodziņš ( ļoti jauks) uzklikšķini uz tā un tur iepostē (Paste) to bildi, kas bija atmiņā. Ja vis pareizi, bilžuks uzreiz atvērsies, tad Enter, un zem bildes var rakstīt visu, kas ienāk prātā.

Ja bilde nav no Interneta, bet tavā cietā diskā, to jāieliek kādā no savām interneta galerijām ( tad viņai parādīsies sava interneta adresīte un to varēs lietot) Es izmantoju - bildītēm linku http://fotki.lv ; var arī lietot inbox - bet tas ir ļoti kaprīzs ;o)

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

[icon] fadu - Post a comment
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.