fadu - Post a comment
|
| ||||
Nopietni slima? ;o(... tad jau uz ēšanu ne īpaši, vai ne? Es faktiski tikai nēģināju pieturēties pie receptes - Tantuks, kā āutors man noteikti iznestu cauri ;o) Bet faktiski tie patiešām ir pelmeņi. Mīklai - 2 glāzes miltu ; 1 ola; 1 glāze piena Saturam - faršs + 1 ola + 1/2 gl ūdens + sarīvēts sīpols, ķiploks+ sāls + pipari + (es liku samaltus citronpiparus un koriandru) No mīklas sagriež četrstūrus 6x6 + vidu ar tējkaroti faršu, , paceļ'četrstūru maliņas un salipini, kā bildē ;o))) Tad vārošā ūdenī vienalga kaut jkādas garšvielas, nu kādas nav žēl - pētersiļus un ko nav žēl tad nu , kaut vai uz metāla rīves virsmas ( ja nav sietiņa) saliec tos smuki rindiņā , tā lai neskar ūdeni un tvaicē 20 minūtes ... Iznāk tādi patīkami pacieti un GARŠĪGI mmmm..!!! Pie tam tvaicētais ēdiens ir labs slimniekam ;OPPPP |
fadu - Post a comment
|