[icon] fadu - Post a comment
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:01:21 pm

;o///…
Вести Сегодня: (3 HES uz Daugavas), 1.,6.lpp.,  Igors Meidens. Premjers Aigars Kalvītis un Iekšlietu ministrijas vadītājs Ēriks Jēkabsons mēģina nemanāmi izbīdīt trīs lielu dambju ar turbīnām izbūves projektu Jēkabpils un Daugavpils rajonos elektroenerģijas ražošanai. Pirmajā acu uzmetienā koncepcija pilnībā normāla, tās mērķis – glābt Latgales zemes no plūdiem. Bet praktiski, ja uzbūvēs HES, milzīgas teritorijas – līdz pat Baltkrievijas robežai – paies zem ūdens, bet Līvānu un Krāslavas pilsētas nāksies burtiski pārvietot uz citām vietām. Bez tam, tiks iznīcināti ar ES likumiem sargājamie unikālie dabas objekti.

Diena: Iereibušos šoferus uz vietas nearestēs, viņus gaidīs tiesā, 1.lpp., Deniss Kolosovs.
Kā Dienai paziņoja TM sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Jana Saulīte, līdz ar protokola sastādīšanu, ko nogādās tiesai, policisti uzreiz uz vietas izsniegs pārkāpējam pavēsti par ierašanos tiesā, kurā būs minēts viņa lietas izskatīšanas laiks un vieta.
Vadītājs tiks arestēts uzreiz pēc sprieduma pasludināšanas tiesas zālē. Lietu var izskatīt arī bez personas klātbūtnes. Tādā gadījumā spriedumu persona saņems pa pastu un triju dienu laikā tai būs jāierodas cietumā. Ja cilvēks ignorē arī otro tiesas sēdi, zālē viņš tiek nogādāts ar spēku. Ja arī tas neizdodas, pārkāpējs tiek izsludināts meklēšanā.
http://www.diena.lv/lasit.php?id=260690

Diena: Optimisms, 2.lpp., viedoklis, Laila Pakalniņa.  nāk prātā, zinot, ka Latvija ir viena no retajām valstīm, kam nav plāna, kā rīkoties pandēmijas gadījumā. Jo Gundars Bērziņš apgalvo, ka līdz Saeimas vēlēšanām pandēmija Latvijā nebūs ("Varbūtība, ka tā pandēmija būs tuvākā gadā ir ļoti niecīga") un ka Latvija ir pandēmijai gatava (jo "Latvijā ir pilnīgi skaidra likumdošana").   http://www.diena.lv/komentari/lasit.php?id=260674

LA: Kalvītis: priekšvēlēšanu trakums aptumšojis prātus, 7.lpp., BNS. Premjers Aigars Kalvītis pauda cerību, ka "valdībā vispār paliks kāds, kas arī strādā, nevis nodarbojas ar visādām nodarbēm, kas ir nenopietnas un līdz galam politiski neizsvērtas". "Es gribētu aicināt koalīcijas partnerus atstāt kādu ministru, kas spētu funkcionēt priekšvēlēšanu laikā," teica valdības vadītājs.


From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

[icon] fadu - Post a comment
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.