[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:01:39 pm

Nu ja … es arī  tajā  iekritu… Lasu “ Davinči kodu” ;o)) Jāatzīstas, es nekad  nedaru  to , ko dara visi… manī  parasti viss iekšā  pret… Nu ja. A bet  tomēr ;o)  Nu… jā, jā … ;o) virtuozs…  bezgala  humora  pilns  un pasniegts  arī nevainojamā formā… ;o))

Un jau sākumā pats atbild  uz visiem jautājumiem:

«...Так что, как видите, Джонас, это не только моя теория. Онa yже давно вселилась в умы. Я просто выстраиваю на ней свои книги...» стр.199.

«...в каждом его  произведении, казалось, так  и сквозило желание раскрыть тайны... А может, никакой тайны вовсе и небылo...» стр.207.

«... Люди обожают все таинственное..» стр 206.

 

Vienā rāvienā tiku  līdz pusei, viss tas  tādā  vai  savādāka  veidā  ir  jau lasīts, bet  tādā  koncentrētā  rasola  veidā! ;o))) Kad tiku līdz pusei ;o////… nu  tas bija par traku!!!! Arī  priekš manis … Līdz ar to  otrā daļa  tiek  atlikta uz vakaru. Ir lietas kuras drīkst baudīt  tikai mazās devās ;o)) Kašmars ;o)
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry

[info]jeanna
Link:(Link)
Time:04:24 pm
es parasti nedaru to, ko dara visi, bet šo grāmatu jau sen dribēju izlasīt un tagad esmu sajusmā par šo grāmatu!!! ļoti aizrauj, tāpēc es dažas naktis negulēju kamēr neizlasīju...
(Reply to this) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:04:30 pm
;o) vakar pusnaktī "novilku" no bookz.ru ;o) palika laikam vēl 60 lapas ;o) Visvairāk mani pārsteidz, ka autors neaizmirst arī to, ka tas viss ir ... detektīvs ;oDDD
Man jau galva sāp ;o(... bet tas gabals par Mariju-Magdalenu, bija par traku arī priekš manas bagātās fantāzijas ;o))))
(Reply to this) (Parent)

[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.