[icon] fadu - February 28th, 2006
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Subject:rīta avīzēs ...
Time:10:15 am
NRA: Solis enerģētiskas neatkarības virzienā, 2.lpp., viedoklis, Juris Paiders. Viens no noteikumiem, kuru apņēmās pildīt Lietuva, lai tā tiktu uzņemta par Eiropas Savienības dalībvalsti, bija solījums līdz 2009. gada beigām slēgt Ignalinas AES. Referendumu un ES paplašināšanas eiforijā nevienam pat prātā neienāca, ka elektroenerģija Baltijas valstīm būs nepieciešama arī pēc iestāšanās ES. Tolaik šķita, žvikt! – un pēc iestāšanās visu nepieciešamo mums piegādās no Eiropas. Saprāta dzirkstis, kuras vārdos pauda nozares speciālisti, proti, ka uz ES nav elektrolīniju, tolaik aplausu troksnī nebija pamanāmas.

Diena: Putnu gripas maldu ceļi, 2.lpp., viedoklis, Pēteris Strautiņš.
Vides ministrs Raimonds Vējonis ir liels optimists, sakot, ka „mūs var apdraudēt varbūt vienīgi maldu ceļos nonākuši putni”. Mūsu cīruļi un prātīgākā ķīvīšu daļa šobrīd jau epidēmijas skartajā Francijā un Vācijā nepacietīgi gaida laika apstākļu uzlabošanos dzimtenē. Viens Vācijā no putnu gripas mirušais gulbis bija gredzenots Latvijā. (..)
comments: 4 comments or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

Time:08:59 pm
jūtos kā vārīts gurķis... tas būtu - neadekvāti. Domājams, tā izpaužas organisma protests, kurš darbā no 9 darboņiem ieraudzījis tikai četrus. Organismam skauž un jams pašreiz izlemj ar ko sākt, puņķi - tas ir tik nesievišķīgi, klepošana nesniedz prieku, var sākt šķaudīties... bet kāda jēga, ja neviens to nespēj novērtēt. Vienā vārdā organisms dodas mērīt temperamentu un dzert karstu tēju...
comments: 6 comments or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

Time:09:45 pm
labi teikts
"Nav tā ka man kaut ko vajadzētu, es vienkārši vēlos visu.
Taču ir lietas, kas man interesē pa vienai."

(c) kāds labs paziņa
comments: 10 comments or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

[icon] fadu - February 28th, 2006
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.