[icon] fadu - July 28th, 2005
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Time:09:29 am
vakar drausmīgi pārdzīvoju dēl tās grīdas - likas, ka atkal būšu iekritusi. Druškas vārdi nepārliecināja - viņai viss patīk, ko es nedarītu.. Bet šodien ienācu... un ziniet - tiešām forši ;o)... jā vienīgā kļūda, kas vairs nelabojama, plaisiņas starp finiera plākšņu malām vajadzēja laikam viegli nošpaktelēt. Nu ir par vēlu, bet nav arī traģiski... šodien otra - pēdējā kārta... ae to to dullumu, ko sauc par remontu var uzskatīt par nobeigtu.
Sapnī pirku žāvētās zivis, aizmirsu maku mājā, staigāju pa akvaparku, kur logos 2/3 skalojās jūra. Maku atradu, jūra bija visās varavīksnes krāsās - ļoti piesātinātos toņos. Rīt sākšu pindzelēt.


... nu tā rīta kafijas pauze beigusies un līdz ar to datoriņš līdz vakaram nebūs pieejams "tehnisku apsvērumu "dēļ ;o) Lai jums jauka diena
comments: 1 comment or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

Time:07:35 pm
Grīdai šodien vēl saudzēšanas režīms, man gan tā nav paveicies . Kaut kā gadījos zobu ārsta krēslā un jama ik pēc minūtes prasot, vai tad tiešām nesāpot, veica visai aizdomīgas manipulācijas glābjot kas vēl glābjams. Nu nesāpēja, bet garīgai bija uz nulles, līdz ar to kā ēst vajadzēja kādu pozitīvu emociju. Sākumam piegādājos kādu pikantu vešas nieciņu, bet ar to nepietika, tad sekoja puse no arbūza... tad protams frizieris. Līdz ar to dienai nebija ne vainas .;o)))
Jā, istaba tiek šodien lietota minimāli, tas nozimē, ka koridorī kopš vakarvakara kaudzē samesti spilveni un spilventiņi, un no turienes tiek ar pulti vadīts TV un arī piestrādāts vēl pie kādas idejas, par kuru es paklusēšu ...līdz brīdim. ;o) Kaut gan man ir vēl kāda...;o) Bet par to arī kādu citu vakaru ;o))

p.s. Nu negribēji es to Jūrmālas Vilni skatīties... Es vispār nemīlu skatīties to, kur šūmējās visi. ;o/ Vienkārši organisms nepanes... Bet tās vienīgās dziesmas dēļ... tas bija tā vērts.
comments: 6 comments or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

[icon] fadu - July 28th, 2005
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.