[icon] fadu - Post a comment
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:04:15 pm
Dažkārt man pašai no sevis bailes… ;o))) Es palieku tramīga, jo man liekas, ka nu ir par daudz… un vajadzētu laikus piebremzēt…
Pāris vārdos… mammucim, protams, izdevās ievilināt mani ar māšuku dārzā… Nu jauki jau tur ir, ne bez tā ;o))) ievilkām elpu, nošausminājāmies par to ābolu birumu, kas mums visiem draud uz rudens pusi un tad piedāvāju māšukam ar mammuci ievērtēt , kā izskatās mans “sapņu ķirsis” ;o))) .. Numurs jau bija piespraust, krāsa bija neciešami perfekta - tieši tā, par kuru reiz aprakstīju savos sapņos ;o)) … Garīgais bija pacilāts un es daiļām dāmām teicu, ka žēl ka Mēbeļu bode ciet, varētu … Un te māsa man saka, kāpēc ciet? No rīta vēl bija vaļā… Nu jūs protams., nojaušat - Šopings turpinājās …. Galu galā man vajadzēja noskaidrot, vai tas spilgti sārtais mēbeļu gabals, ko noskatīju ir saliekams… Noskaidrojām – IR. Un arī cenu … ;o) ap 600 ādas variantā ;o))) Nu ja… ;o) Man protams priekš sevis nekā nav žēl, bet maksāt 600 par iespēju zvilnēt uz sarkanas ādas … tas būtu par daudz prasīts ;o)) Baigi vajag… ;o))) Izlaidām riņķi pa visiem trijiem stāviem… Un… Nu protams, jūs jau nojaušat … es ATRADU, praktiski tādu pašu modeli ar iespēju pasūtīt auduma izpildījumā. Ko protams, uzreiz arī izdarīju ;oDDDD. Tātad , pēc mēneša šai istabā būs viens spilgti sarkans brīnums ar visām iespējamām ekstrām – izvelkams platumā, ar praktiski neredzamu drēbju plauktu, lidojoša putna variants uz metāla kājiņām… Un tas viss prieks ar pievešanu maksās 180. Es esmu no sevis nogurusi… ;o)))) Kaut gan… tagad droši zinu, ka man ir reālas iespējas tikt arī pie jauna dēļa monitora … bet tad nu gan . Viss… ;o) Nu apstādiniet taču mani ;oDDDD…kāds. Var sevi mīlēt, bet visam ir savas robežas ;o)))
Kaut gan,... līdz ar to visas skanošā iespējas būs izsmeltas un varēs pievērsties garīgām vērtībām... a kas cits atliks? ;o)))

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

[icon] fadu - Post a comment
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.