[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:11:14 pm
…;o))) … Un nesaki man , ka Olgucim tas nenāks par labu… Vienā vārdā, var izšaut kādu loku pa Franciju jau rītdien …;o( Parīzē nekad neesmu bijusi, tieši tāpēc jūtos pēc tās noilgojies… Tai pašā laikā, nepieminot jau iesākto remontiņu, zem loga rēgojās personības kulta laika radiatori, kurus sen sapņoju nomainīt un cenšos neievērot… un protams, es esmu tālu no pilnības, līdz ar to varētu to pieciest vēl vienu ziemu ar vecajiem…;o(
…darbā jau par to ieminējos… no paša rīta, pie pirmās kafijas tases - tad, kad es pamostos, bet vēl nenāku pie sajēgas. Kolektīvs bija ekstāzē un vienkārši teica, ka brīnās, ka vēl neesmu ceļā.
Droši vien, es viņus pārsteigšu un ieradīšos darbā… bet vismaz vienu vakaru man ļauts pasapņot. Bet ja kas, tad izbraukšana rīt piecos. Tas vēl viens arguments – piecos es vēl guļu… Bet pats briesmīgākais, ka tas ir iespējams. Ceļu sametam, naktsmājas sarunāts pie paziņām…Stulbi. Wow... atcerējos! vēl viens iemesls, man rīt ir divi meistari sarunāti. ;o))) labi kad atcerējos ;o))))
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]petrovichs
Link:(Link)
Time:12:08 am
Ieraudzīt Parīzi un... atgriezties ;-)
(Reply to this)

[info]zzx
Link:(Link)
Time:11:18 am
:o)))) Grūta tev šī nedēļa izskatās, viss labais nāk ar vezumu, kā būtu teicis kāds cilvēks :)
(Reply to this)

[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.