[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:01:57 pm
Kā man negribējās uz turieni vilkties…;o( bet atpakaļ ceļa nebija… vispirms izčekoju mēbeļu namu. Paldies dievam, nekas nepatika. Nē nu ne jau gluži nekas, bet to ko man piedāvāja, man nevajadzēja… palika vieglāk… Tālāk ķēros pie žalūzijām darba kabinetam ;o) Meistars atnāks ar visu katalogu otrdien ievērtēt situāciju un kādās desmit dienās solīja problēmu praktiski atrisināt. Tātad nāca kārta griestu materiāliem. … Neviens vecis neizskatījās manas uzticības vērts… atradu kādu maigo būtni un mēs jauki parunājāmies par manu griestu problēmām. Palika vieglāk… man pat piedāvāja krāsu griestiem ietonēt … un es uzreiz atmaigu ;o))) un kad viņi ierunājās par tonēšanu es sapratu, ka iekritu līdz ausīm …;o)
tātad jāvelk ārā , kas man te ir par interjeru ...;o) sāksim risināt problēmas ...
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]tante
Link:(Link)
Time:02:02 pm
usjo.:) tagad tu liidz ausim iri iekshaa taj probaa.:) mees ar fliizes jau nopirkaam jaunajiem.:) tuuliit, tuliit saaxies Tas Bardax.:)
(Reply to this) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:02:05 pm
;o)))) tad jau tu mani saproti... man jau pats svarīgākais nēpāršaut par strīpu... jo tas iss tikai tā man vēl pa burzmu tā māsīna ir jāpērk ( pavisam aizmirsu ;o)))
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]tante
Link:(Link)
Time:02:05 pm
a es akan visu laiku aizmirstu ka man jaameklee kau kas muguraa velkams - juulijaa uz kazaam vienaam jaaiet.:)
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:02:10 pm
nu es jau arī cenšos sevi piebremzēt... Kad tikšu pie ratiem, tad arī būs skaidrība, ko drīkstu atļauties. Vienkārši žalūzijas ir nepiēciešamas... nu tad tikai arī redzēs... kas un ko te prasās... tād arī sākšu īsti aprēķināt ... man taču tagad jārēķinās arī ar to, ka man kau atvelk par kredītu ... visa dzīve uz viena aprēķina ...
(Reply to this) (Parent)

[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.