[icon] fadu - Post a comment
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:07:47 pm
Dzīvē ir daudz slikta un ar to visu ir jādzīvo. Viss ir tik zūdošs un mainīgs… ;o(..viss vienkārši bija nojūdzies visjaukākajā nozīmē . Vakar ap 23 noraustījās gaisma un smadzenes aizgāja pa pieskari… Nē, darbojās viss – printeris, monitors, visas ekstras… smadzenes pat neslēdzās ;o( Cenšoties saprāta robežās sevi savaldīt, atcerējos, ka kas līdzīgs notika pagājušajā gadā, kad aizgāja pa pieskari mātes plate un biju spiesta dienas laikā iegādāties jaunu datoriņu.
Galvā nedaudz sabīdīju ciparus un sapratu , ka nekas cilvēcisks man vairs nav pa kabatai - visu sabojā vai nu nauda vai tā trūkums ..;o( Jūtot, ka dzīve slīgst tumsā un bezcerībā, mierināju sevi - Mazāk domā mīļā, gulēšana tev padodas labāk…
No rīta izrāvu visus kontaktus, iepakoju smadzenes un zvanīju datorpuikam, lai uzprasīt uz kurieni viņam labāk šo parikti vest… Jams prasīja – izslēdzi kontaktus?…visus?… sen?… nu tagad slēdz atpakaļ… ;o/ Kašmars, man bija sajūta, ka mani atkal kārtējo reizi nes cauri… Bet ir vērts mēģināt. ,kad pēc dažām manipulācijām ar vadiem nospiedu slēdzi… smadzenes draiski nozibsnīja sarkanu uguntiņu un nepacietīgi vibrējot rādija ko prot un var…!!! Nē, es protams zināju , ka esmu tālu no pilnības…! Bet… ;o( nu ja…Tātad ar mani vēl kādu brīdi varēsiet rēķināties ;o)
A tā, dienai nebija nevainas…
-redzēju vienu superīgu varavīksni(protams, fočiks bija palicis mājā);
-no pieciem projektiem dobeidzu divus… bet mums taču vēl ir pirmdiena, vai ne? ;o)
-sirds pilna maiguma un poēzijas ;o)
-priekšā divas brīvdienas, jūtos gandrīz laimīga ;o)

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

[icon] fadu - Post a comment
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.