: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūlijs 23., 2004


[info]f18:43 - bek from kores haus
Vai es jau teicu Nedzeriet Tukšā Dūšā? Tagad varu teikt arī Nedzeriet Pustukšā Dūšā. :)

Vispirms jau mans gājiens sākās ar diezgan pamatīgu..khm..mājienu. Man pa priekšu vilkās kaut kāda tante. Un viņa bija resna. Ļoti, ļoti, ļoti resna. Kājas kā telefona stabi, pēcpuse kā kravas mašīnas riepa. Augstāk es nemaz netiku. Biju pārāk lielā šokā. Nu, tagad man vairs nebūs nekādu problēmu atteikties no gaļas, maizes, kartupeļiem un banāniem. Paldies, mans dievs, par mājienu.
Un nu pie patīkamākām lietām. Tā kā [info]korinte ir jau aizmaukusi svinēties uz Ragciemu, stāstīt atliek man. Mēs nopirkām vienu Green Lime džinu. Tīrākā limonāde taču. Toties - Kā Iedeva Pa Galvu! Akdiesakdiesakdies.. Sameistarojām arī ūdenspīpei ābolu un ķiršu tabakas mistrojumu. Kūpinājām dzērām un skatījāmies kaut kādu vampīrfilmu, kurai, taisnību sakot, neatceros nosaukumu. Wiiiiii... Bet bija laba. Iesaku :) Vēl es ļaunprātīgi izmantoju kores klavieres un mēģināju atpazīt notis un nospēlēt Rob D. gabalu Clubbed To Death. Man sanāca tīri ciešami, ņemot vērā to kādā šmigā biju.
Atbraucu mājās, atklāju, ka dzīvoklis ir pilnībā manā rīcībā un pat nauda atstāta... heh. Ekčualī, es vēl tagad jūtu mr. Alko dzīslās plūstam. Kas ar mani notiek? Drīz jau es būšu galīgi auksta no vienas glāzes sidra?!?

Beidzot es jūtos kā normāls baltais cilvēks, jo aptaustāmā veidā esmu dabūjusi Queen Of The Damned saundtreku...

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba