: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūnijs 7., 2004


[info]f00:44
Nakts kā vienmēr tas aktīvākais laiks. Šī diena vienā skriešanā. Iedomājies - atbraucu laimīga un apmierināta, ar mierīgu prātu domājot, ka rīt būs jāsāk kaut kas štukot par braukšanu uz Gulbeni..iemetu aci frendlistē..saņem!.. braucam rīt [šodien, tātad].
Nez no kurienes uzrodas neredzēti draugi, aizbraucām uz pilsdrupām [velns-viņu-zina, cik ilgi te dzīvoju, ne reizi nebiju bijusi], pasmējos, piedāvāja man arī visādas nejaucības [alu, t.i.]. Nebija grūti atteikties - pirmkārt, mājās supersensors "mamma", otrkārt - neesmu alus fane [kā teica viens - kuņģis pilns, skrien uz tualeti kā **brīva vieta iztēlei**, pēc tam pohas, un pumpas metas]. Labāk dodu priekšroku...patiesībā..diezgan daudz, kam - martini ar spraitu un citronu, labai skrūvei [es gan nemāku samaisīt, bet nu...nekas], ābolu-vaniļas Lucky Dogg, šampim, Black Currant, džinam... labs alkohols ir labs alkohols... bet to, ka šampis labi pa kājām dod - to es zinu... tā bija reize, kad mans prāts visu sajēdza, bet kājas atteicās tā īsti paklausīt...[ja man tolaik kāds būtu pateicis - nedzer tukšā dūšā..]. Bet bija jautri.
Ā. Un te nu ir mans mākslas darbs. Ja rūpīgi ieskatās, var arī vampīra zobiņus saskatīt. Šī ir mana versija, bet pie [info]korintes  var ievērtēt viņas versiju par mani un viņu pašu.

                            
Cute, vai ne?

Pēc 24 h būs....labi...

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba