: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 15., 2023


[info]f11:43
apkures sistēma, tātad, ir apstājusies un pasūtītā detaļa (kuru veikalnieks pat izsniedza mums sestdienā, kaut arī sestdienā nemaz nestrādāja, lai visi labumi šim cilvēkam) izrādījās nepareizā, lol, pardon, žanra klasika. labi, ka tas atklājās veikalā, nevis mājās, kaut gan tāpat bija aizbraukts uz rīgu. īstā detaļa būs pirmdien pēcpusdienā, kuru man tagad jāizdomā, kā savākt darba dienas beigās. brīnumainā kārtā ir atrasts cilvēks, kurš, kā izskatās, kaut ko saprot un visos tajos slēdžos un caurulēs šķietami orientējas. es neteikšu meistars, jo vārds "meistars" mūsdienās tiek lietots pa labi un pa kreisi, un beigās arī pēc trīs izsaukumiem nevar salabot to, ko vajag.

lai nu kā, nu jau vairāk kā diennakti mājās nav apkures, bet lai slavēti allahi, budas un mammas, kuras saviem bērniem par izsmieklu vienmēr ir nodrošinājušās ar alternatīvu apkures variantu gadījumam, ja nedarbojas variants a). - nu priekš kam tas vajadzīgs, kas tad var notikt?! - vai ne. izrādās - kas tik nevar. par laimi, ārā ir +6 grādi un izskatās, ka māja tomēr cienījami nosiltināta (mans lielākais bieds, jo vasarnīca, kur dzīvoju iepriekš, šajā jomā ļoti kliboja, uz 90 m2 vajadzēja 5 (vai 4, vairs neatceros) tonnas granulu uz apkures sezonu). un arī šodien ir diezgan silti mājās. tikai ūdens gan ir knapi remdens, jo arī ūdens netiek sildīts.

sāku domāt, ka tad, kad salabos apkures katlu, vajadzēs vairāk variēt ar istabu temperatūrām atkarībā no laikapstākļiem. acīmredzot, ir gluži ok ar 19 grādiem, kad ārā ir tik, cik tagad.

nabaga jēkabpils gan.
tai šis siltais laiks necik nelīdz.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba