: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 11., 2021


[info]f13:50
nākamo dzimšanas dienu varētu tematiski atzīmēt merilinas monro tematikā, bet ar šo gadskārtu es stipri lauzu galvu, jo mums var būt gan skaists rudens, gan neskaists rudens, un tā kā dzimšanas diena iekrīt otrdienā un tāpēc svinības jāpārceļ uz vīkendu, tad, ja var ticēt pašreizējām prognozēm, tur sola tieši +13 grādus. uz manu 30. dzimšanas dienu bija +16 un arī toreiz bija jāpārceļ svinēšana, jo iekrita trešdienā. tad es sliecos uz disko, bet nokavēju nopirkt tērpu ("sold out"), tad es sliecos uz sapni vasaras naktī, bet kas tad tas par vasaras sapni rudenī, vai ne, bet man ļoti patika doma, un tā pārvērtās par starry night tematiku. pagaidām. labi, tā būtu viena problēma. man vienkārši gribas, lai ir skaisti un mazliet neparastāk kā parasti.

otra problēma - iespējams, ka nav ciemiņu, ha. daudz jau es viņus negribēju. patiesībā, tikai dažus, jo, kad daudz cilvēku, tad beigās tu ne ar vienu nepaspēj kārtīgi parunāties, bet tikai mazliet pačivināt, kas arī nav slikti, bet šoreiz es gribu citādi. vēl nav arī teikts, ka izdosies kaut kas labs ar tematiskumu, viss beigās var sanākt a big fluff.

esmu arī pasūtījusi kleitu, ko sola atvest jau piektdien (negaidīti, domāju, ka brauks kādas 3 nedēļas), tā ka, ja būs slikta, tad paspēšu aizsūtīt atpakaļ ("free returns"). kur mums nopirkt drēbju skoču? tur baigais dekoltē.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba