: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Februāris 27., 2021


[info]f20:06 - : the saga continues
aizbraucu uz konsultāciju uz era esthetic. cerēju, ka tikšu arī uz kādu procedūru, bet nekā, tikai konsultācija. tā nu pēc divām nedēļām, ja neaizvērs visu ciet, braukšu uz vbeam lāzeri, lai uz visiem laikiem atrisinātu apsārtušās ādas jautājumu. iespējams, ka pietiks ar vienu reizi, iespējams, ka nē, bet cerams, ka pietiks ar, maksimums, divām, jo pēc tam var būt tūska, kas pa brīvdienām vien var arī nepāriet. šis lāzers iedarbojas arī uz kolagēna veidošanu ādā, tā ka tas tāds neliels bōnuss varētu būt klāt.
pēc tam varētu kādu biorevitalizāciju ar hialuronskābes injekcijām (bez injekcijām neesot tik efektīva) vai arī mezoterapiju.
līnijas perpendikulaŗi lūpām parādās, jo lūpas zaudē apjomu, un to vislabāk varot risināt ar filleri, bet šī procedūra man laikam nebūs piemērota, jo tad būs jāfillerē vienā laidā, and ain't nobody got time for that (or money).
aprunājām arī hydra facial, bet man šķiet, ka tikpat labi var veikt arī to pašu mezoterapiju, bet šie jautājumi vēl jāpapēta. izklausās līdzīga gan biorevitalizācija, gan hydrafacial, gan mezoterapija.

ā, ļoti rekomendēja mājas apstākļos veikt pīlingus, viņas izpratnē tā esot svēta un ādai ļoti noderīga lieta. un pārsteidza, sakot, ka mana āda neizskatās sausa, pēc tam, kad teicu, ka mani interesē ādu mitrinošās procedūra un es to uztvēru par vislielāko komplimentu.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba