: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūnijs 14., 2019


[info]f09:16
principā, nezinu, cīnos jau laikam daudz vairāk ar sevi šajā jaunajā statusā. nav jau tāda baigā manuāļa. un pat ja ir, tu tik un tā visu dzirdēto saproti tikai procesa laikā. vai arī tad, kad tas jau ir garām. tāpat kā ar kontrakcijām, - kamēr neesi izjutusi, tev nāk prātā tāda naiva doma, ka tu varētu nesaprast, ka tās ir sākušās, un zinoši cilvēki saka - kad sāksies, sapratīsi. bet tu taču tik un tā domā - ō, rekur kaut ko savilka, varbūt kontrakcija? lol, nē.
un kaut kā līdzīgi ar pārējām lietām arī. tā es te attapos, ka mani sāk tracināt darāmo darbu saraksts, kurš tikai aug un aug, un aug, jo paspēt visu izdarīt pa laiku, kamēr bērns guļ, nu, tas nav reāli. un teica taču, ka nebūs laika. un nebija un dažreiz aizvien nav. bet nu cik ilgi tā var? vakar man uznāca dusmīgs apnikums (tautā zināms kā z-jobs), jo, nu, cik var, es kaut ko acīmredzot daru ne tā, ja man nav laika darīt to, ko gribas darīt. un galvenā problēma jau ir tajā, ka cenšos darīt lietas tad, kad mazais guļ, un tas tagad ir tikai kādas 3 stundas un 10 minūtes dienas laikā, un nejau nepārtrauktas, loģiski. bet nu vakar es bez pašpārmetumiem (mazliet ar, bet purinu sevi un saku, lai nekāpju uz šitā sociuma grābekļa), ja nevarēju atstāt viņu uz paklājiņa, tad ņēmu un liku nora bee ligzdiņā-somā, no kuras viņš ar saviem 65 cm ir gandrīz pilnībā izaudzis (ne īpaši praktiska lieta, izmantoju tikai pēdējās dažas nedēļas, kaut paredzēts no dzimšanas līdz 3 mēnešiem), un stiepu līdzi. tā nu beidzot izrevidēju skapi un noslaucīju putekļus.
ja mēģina visus darbus padarīt un vispār - dzīvot, tikai tad, kad bērns guļ, tur nekas labs nevar sanākt. lai arī es jau no paša sākuma centos pārāk neiespringt, tomēr, acīmredzot, tik un tā iespringu par daudz uz to blakus būšanu un neatstāšanu (jā, jā, ar otro bērnu jau esot pavisam rasslabons). un tāpat jau nav viss tas laiks baigais kvalitī taims, nu, manī nav tik daudz, lai es katru minūti kā mūžīgais dzinējs spētu izdabūt no sevis kvalitatīvu kontentu, ir aktīvāki rīti, bet citreiz man nav, ko teikt, tā ka tikpat labi viņš var paskatīties, kā tiek veikti darbi šajā pasaulē. 


Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba