: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Septembris 28., 2018


[info]f09:06 - : reliģiskās diskusijas (or lack thereof) dzīvē
tā kā es te pēdējā laikā esmu apņēmusies padarīt šīs mājas apgaismojuma un rozešu situāciju parocīgāku, diezgan bieži mājās ir elektriķis. savu darbu zin, nehaltūrē, ir gluži runātīgs, vienmēr enerģijas pārpilns un, vismaz pagaidām, cena arī neplēš deviņas ādas nost. pats jau pirmajā tikšanās reizē neslēpa, ka viņam arī ir bail no elektrības, tāpēc viņš vienmēr darot visu ļoti uzmanīgi. nu, cerams. man no elektrības bail, es tur vispār nelienu.

tā nu vienu vakaru es skatos šerloku, kamēr skapī tiek instalēts apgaismojums, a tur kā reiz bāskervilu suns, un elektriķis man saka, ka man jau tagad gan vajadzētu skatīties tikai komēdijas. un ko man bija jāsaka, ka detektīvi mani ļoti pat priecē. pēc mirkļa viņš teica, ka viņa sieva grūtniecības laikā ir lasījusi bībeli, un tas esot darījis priecīgu viņu, un tagad arī viņa meita lasa bībeli.

man pilnīgi vai lielais sprādziens smadzenēs notika, mēģinot izdomāt, kā lai diplomātiski tiek ārā no situācijas.

visam pa virsu, nākamais seriāls pēc šerloka bija lucifers, un tad man bija jāatbild uz jautājumu, vai es ticu, ka tāds lucifers staigā pa zemes virsu. kad pateicu, ka neticu gan, jau domās redzēju, kā mani sāk audzināt par dievbijīgumu un dieva eksistenci, un dod bībeli lasīt, bet izskatījās, ka viņam par manu viedokli viens pīpis un brīnumainā kārtā tas netraucēja viņam veikt tālāk savu darbu. laikam jau pati sagaidu, ka visi ticīgie būs fanātisma pārņemti.

bet, acīmredzot, viņa ticība uzskata, ka arī tādiem pagāniem kā man pienākas gaisma.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba