: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Septembris 25., 2017


[info]f08:32 - : kalev spa & waterpark hotel
uztaisījām tādu kā pāru ceļojumu un nedēļas nogalē aizbraucām uz tallinu, kas man gluži labi patika, jo es taču esmu sabiedriska būtne, un the more the merrier, jo īpaši, ja ir saprātīga kompānija (piebilde vietā, jo te uzreiz atceros citu ceļojumu, kurš izvērtās par [emocionālu] spriedzes filmu). iebraucot igaunijā, tā īsti nemaz nejūti, ka būtu kaut ko šķērsojis. kamēr atpakaļceļā, iebraucot latvijā, tevi uzreiz sagaida visādi pretenziju uzraksti  - "latvijā par valsts autoceļu lietošanu jāmaksā nodevas!" un "latvijā tiek veikta videonovērošana!" it kā mēs iebrauktu kādā kara bāzē (on a related note - arī mūsu no kanādām un anglijām atsūtītos aizsargus mājupceļā redzējām - mājupceļu bremzēja vesela karavāna, braukdama ar ātrumu 60 km/h; džīzas kraist, like, come on, tas ir nožēlojami un apkaunojoši, nemaz jau nerunājot par to, ka aizsardzības ziņā pilnīgi bezjēdzīgi).
vispār, pie viņiem galvaspilsētā viss tā klusi un mierīgi, nekādas naprižonkas, kā rīgā, piemēram. cilvēki nekur neskrien. gan jau pat britiem tur kauns čurāt uz pieminekļiem.
p.s. nevaru nepieminēt televīzijas torņa apmeklējumu - mums gan nebija drosmes iekārties drošības siksnās un manevrēt gar malu, bet paskatījāmies pa lūku 175 m lejā, un tas vien jau bija ekstrēmi.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba