: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūnijs 29., 2017


[info]f08:49 - : eh
var jau būt, ka jūs vairs nesastopaties ar cilvēkiem, kas neprot apieties ar internetu, internetbanku, nemaz jau nerunājot par  vid mājaslapu vai eds, bet man sanāk, un tāpēc birojā mēs tādus jautājumus kārtojam šo cilvēku vietā, cik jau nu tas ir iespējams.
nu lūk, nesu es tagad to iesniegumu par elektroniskās nodokļu grāmatiņas atvēršanu uz vidu, un man saka, ka tagad tas esot aizliegts, cilvēkam pašam jāatnes iesniegums, lai viņu varot "identificēt".
pirmkārt, ja jūs atvērtu vaļā savu datu bāzi, jūs redzētu, ka ziņas par šo cilvēku ir nodotas un viņš strādā. un redzētu, ka nav tur nekādu "čp" (tas bija citāts no vid amatpersonas), otrkārt.
tā kā šiem cilvēkiem arī ierasties sanāk tikai pēc darba vai brīvdienā, tas nozīmē, ka vienīgā izeja ir zaudēt darba dienu, lai ierastos personīgi un vids varētu "identificēt". like, srsly.
tad vidā man saka, ka lai šie cilvēki neuztraucoties, jo nodokļus viņiem atmaksās, kad viņi iesniegs deklarāciju.
un te nu man nolaidās rokas par tādu cietpaurību, jo ir taču loģiski - ja nevar vienu, tad kur nu tagad deklarāciju ņems un aizpildīs un arī elektroniski vēl iesniegs, ha.
un tagad tu tur sēdi savā vidā, un savu nenovērsto "čp" dēļ dzīvojies arī uz to cilvēku rēķina, kuri nav gājuši tehnoloģiju attīstībai līdzi, bet kuri tik un tā strādā un pelna naudu, un maksā nodokļus.
eh.
par garu priekš tvitera, ja? teiksiet - kā ir, tā ir, nāksies atbraukt. jā, tā ir.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba