: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 24., 2017


[info]f08:52 - : ķīmiskais pīlings 2
nu, kosmetoloģe teica, ka neiesakot viņa man to ķīmisko pīlingu, jo tas esot tas pats augļskābju pīlings, kurš vispār reti kuram patīk, un cilvēkiem ar jutīgu ādu (kāda laikam mūsdienās ir 99% cilvēku, t.sk. man) ļoti riskanti - var dabūt apdegumus un pat čūlas.
toties, esot augu pīlings - green peel, un tā jau ir pavisam cita opera, kuru pietiek izveikt kaut vai tikai reizi gadā (c).
uz vietas viņa (biju pie inetas š.) izlēma par labu kaut kādai mitrinošajai procedūrai, un, jeibogu, es neatceros pēdējo reizi, kad mana seja būtu bijusi tādā ekstāzē.
atskaitot, protams, to mirkli, kad viņa pašā sākumā uzklāja kaut kādu karsējošo masku/šmasku/kastolaizin ar ingveru, un likās, ka seju dursta tūkstoš adatu, un "pēc šitā jau nu točna nekas labs nevar būt". tomēr pēc tam sākās pats labākais, adatas beidzās, sākās gan sejas masāža, gan krēms, gan maska, gan vēl kaut kas, un beigās vēl arī sajauca tonālo kopā ar krēmu, uzklāja uz sejas, un, jāteic, viņai piemērota toņa izvēle aizņēma labi ja minūti, kamēr man tas prasīja, khe-khemm, teiksim tā, - ilgāku laiku.
aš vai žēl, ka  neiedomājos aiziet agrāk.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba