: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 1., 2005


[info]f19:00 - .man laikam slimība kaut kāda.
Nedēļas nogales izklaides man ir atstājušas jauku dāvaniņu - aukstumpumpu nav ko vējā bučoties. Parasti man tādi prieki gan iet garām. Tagad jādzer pa vienu mutes kaktiņu, smieties no sirds nevar - lūpa vēl pārplīsīs, un vakar bija arī jārunā pa vienu mutes kaktiņu kā tādam slepkavam maniakam.
Slepkavas maniakus pieminot, piektdien man gadījās piedzīvot šķietami jauku sarunu ar sirmu večuku. Nu tā, ap 60 bet tikpat labi - ap 50. Dodos uz pieturu, pamanu, ka viens večuks vecis skatās uz mani un baigi smaida. Tāks, kas tad šitajam aiz ādas? Piedzēries? es domāju. Uztaisu nopietnu ģīmi un nostājos labu gabaliņu no viņa cik jau nu pieturas plašumi atļauj. Večuks neliekas kautrēties, pienāk klāt pavisam tuvu un sāk apdziedāt manu skaistumu un jaukumu. Man, redz', esot apburošs smaids, mati kā princesei, vai viņš drīkstot mani par Melno Princesi saukt? No manis starojot pozitīva enerģija aha, aha, un kur tad palika zīlnieces teiktā melnā aura? un viņš esot tik laimīgs cilvēks, tik dzīves pieredzējis, pasaules cilvēks, pasaules biznesmenis hmm, biznesmeni, ko tu darīji tik nesaskanīgā apģērbā trolejbusa pieturā ar sadauzītu nošku? Viņš nespējot savos panākumos un laimes formulā, kuru viņam sniedzis viņa tēvs un viņa tēvam - tēva tēvs, nedalīties ar citiem.
Krietnu laiciņu pēc tās sarunas es gāju smaidīdama, bet tagad gan man šķiet, ka tam večukam bija novirzes. Kāpēc gan citādi viņš būtu telefonnumuru apmaiņu prasījis, lai es piezvanot viņam, kad man ir skumji?
Mama mia, kuda mir katjitsa, m?

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba