: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Decembris 28., 2015


[info]f15:38 - : viss kaimiņos
kā tad ir svētku laiku pavadīt palangā? pavisam neslikti, jo īpaši, ja viesnīca atrodas dažus simtus metru no basanavičius ielas, kas ir ekvivalents jomas ielai vasarā. lampiņas, eglītes, mūzika, ielas galā jūra ar visu laipu, kas kā nomīnēta ar makšķerniekiem, jauniešiem un vecāka gadagājuma pārīšiem. turpat tuvumā arī maxima, kur bez tās. neteikšu, kuras preces tur iepirkām, bet smēķēt un nodoties citām dzīves baudām lietuvā ir ļoti izdevīgi.
pati viesnīca, alanga, ļoti pat neko - brokastis, baseins, sauna un turku pirts, spa saloni, masāžas saloni, sāls terapijas istaba (kam jau nu interesē; tagad, kad es zinu, kas tas ir, zināšu, kur neiet), personāls ļoti laipns, esmu apmierināta.

sestdien mēs izdomājām, ka laidīsim uz delfināriju skatīties delfīnu ziemassvētku uzstāšanos, bet apmaldījāmies, atklājām, ka jāierēķina arī prāmja maršruts, un, karoče, nekur netikām, bet vismaz atradām, kur mums jābūt svētdien un cikos.
svētdien mēs ieradāmies, uzkāpām uz prāmja, aizpeldējām līdz delfinārijam, pārsalušiem deguniem aizskrējām līdz pašai notikuma vietai, kur tablo virs ieejas durvīm mūs informēja, ka visas biļetes uz izrādi 15.00 šodien ir izpirktas.
kopā ar vēl dažiem dzīvē vīlušamajies ielecām kaut kādā mazā motorlaivā, kuras kapteinis acīmredzami ne pirmo reizi savāca šādus ļautiņus no delfinārija. tur bija gan apkure, gan pleds.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba