: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Septembris 29., 2014


[info]f10:36 - : kā es braucu rīgu lūkoties
ko es, tātad, novēroju, kamēr biju galvaspilsētā. meitenes, ko jūs darāt ar savām uzcaīm? kopš noskatījos mr. goss video par uzacīm, visapkārt redzu tikai milzīgas, platas nāsis, jo meitenes ir tā izplūkājušas uzacis, ka starp tām var ievietoties sērkociņu kastīte. cik liela atstarpe starp uzacīm, tik plats izskatās deguns, - māca mr. goss. tik ļoti savu aci uztrenējusi vēl neesmu, bet to, ka neder tradicionālais - zīmulis, nāsis, uzacs ārējā/iekšējā līnija - to es sapratu pēc savām uzacīm, kurām šis modelis nozīmēja, ka uzacis izskatīsies tieši tik drusciņ īsākas, nekā vajag, lai īsti nevarētu saprast - where is the problem?

un ko tad es redzēju - skaistas, biezas uzacis, kas sākas apmēram acij pa vidu. skaistas, gaišas uzacis, tik plānas kā diedziņš. un ticiet man, nebija nevienas uzacs, kas būtu tuvāk, nekā vajag, nē, visas panikā ir izraustījušas sev pusi sejas!
(cilvēki bez uzacīm izskatās pēc bērniem. vai citplanētiešiem.)

tas es ieskrēju stockmanā, paostīju nina ricci "ricci ricci," atklāju, ka tās ir domātas pieaugušām, vīrišķīgām biznesa lēdijām. nebūt ne maziem, koķetiem kaķēniem, kas grib spēlēties pa parīzes jumtiem, kā melo reklāma.
nopirku "i love..." dušas želeju, dzērvenes pūdercukurā un skrēju uz autobusu, lai ar brālēnu iesandalētu kādu lambrusco.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba