|
Oktobris 24., 2012
f | 10:46 - : ēdienkarte visu laiku domāju, - nu, kā nu būt, kā nu būt, man patīk pusdienās našķēties ap karbonādi, bet tā tomēr ir karbonāde, un tās olas un milti tur apkārt, nu, kāpēc gan nevar bez tiem, un tad vēl klāt vienmēr ņēmu mērci, jo, nu, man tā patīk, it's my thing, un jo vairāk mērces, jo labāk, kaut lai viss šķīvis pludo! nu lūk. bet tas šķīvis nekad nepludoja, un vispār, visi visur visu dara nepareizi. tiklīdz es pasaku, ko vēlos, tā maza mērces piciņa gozējas karbonādes viducī, pilnībā izjaucot manus plānus to karbonādi personalizēt. līdz es atklāju, ka var vienkārši paņemt mērci ar gaļu, ha! tas ir vēl labāk kā atklāt ameriku un izgudrot velosipēdu! tītara gaļas mērce ar ķirbju un burkānu gabaliņiem pagaidām ir mans ultimatīvais favorīts. uz papēžiem cieši min cūkgaļas mērce ar sīpoliem. trešajā vietā ierindojas vistas filejas mērce ar tomātiem.
|
Reply
|
|
|
Sviesta Ciba |