: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūlijs 13., 2012


[info]f09:13 - : modes ziņās šodien
valentino pārdevies. nu, labi, valentino jau pirms dažiem gadiem, ja atmiņa neviļ, aizgāja pensijā, un tad par galveno dizaineri tika iecelts kāds cits. mans konservatīvais viedoklis ir lūk, kāds, - lai modes nams būtu tiesīgs saglabāt sava radītāja vārdu, tad vajadzētu arī pie ruļļiem atstāt vismaz kādu attālu radinieku, citādi, tu skaties uz to birku - "valentino", bet tu labi zini, ka viņš tur savu pirkstu nav piedūris, un neviena viņam tuvu stāvoša persona nav arī tam pirkstu piedūrusi.

- bet tā ir valentino modes nama ideja, kas iemiesota!

pupu mizas, lūk, kas tas ir. kad džons galiāno kļuva par dior galveno dizaineri, vai viņš pieturējās pie dior idejas? the hell he did. bet nu tur jau arī lieliski izpaudās pārdošanās skaistā cena - pietiek tev kādu nosaukt par žīdu, un tavas bodītes īpašnieks tevi atlaiž no darba. nebūtu pārdevies, varētu saukt visus par žīdiem, un drukāt uz birkām kaut tekstu "i am the golden god". valentino vismaz pietika prāta vispirms pateikt, ka "pietiks, es eju atpūsties ar savu mīlnieku uz jahtas" un tad pārdot savu mūža darbu.

labi, neesmu izpētījusi, moš tur radinieki viņu pārpirkuši, lai gan mani moca zināmas šaubas, ka valentino ir rados ar katāras šeihu vai kādu no viņa sievām. pagaidām, cik zinu, tad dolce & gabbana vēl pieder paši sev, nevis lvmh grupai vai kam jau nu tur vēl pieder visa industrija, bet dzīve protams nav bez aronijām - viņu viltojumi ir starp pasaulē zināmākajiem un redzēt kaut kur birku "d&g" nebūt nav cienījami.


Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba