: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Februāris 3., 2005


[info]f10:40
The king is a man who can.
/Thomas Carlyle/

Tā jocīgi. Patiesībā es nemaz nemirstu no bada. Piemēram, tikko aizņēmos naudu no brāļa un nopirku divus ābolus, mazo jogurtu, vienu smilšu cepumu un saldo kartupeli. Bet ir tā nepierasti no divām ēdienreizēm pēdējo ieturēt piecos pēcpusdienā. Drīzāk manu bada sajūtu nosaka tas, ka maks ir tukšs, un ja man pēkšņi kaut ko sagribās, tad atliek grabēt tālāk. Vot tā, un tagad man ir sajūta, ka esmu pārēdusies. Vēderu spiež un liekas, ka tas smilšu cepums [smilšu mīklas cepums] būtu iesprūdis barības vadā un celtos uz augšu.
Draudzene šovakar dosies pie psihologa, pastāstīs pēc tam, kā viņai tur gājis un tad mēs paštukosim - var tas dakteris kaut ko līdzēt vai nevar. Man jau liekas, ka nevar, bet mans prāts, iespējams, ir galīgi aptumšots šajā jautājumā.
Astoņpadsmit gadu vecumā būt ar tik sabojātu vienkāršu lietu uztveri, ka jāmeklē psihologa palīdzība. Patiesībā man to noteikti vajadzēja darīt jau sešpadsmit gados, bet kur nu. Cilvēks ir visvarens! varbūt daži arī ir.
Kaut kāda beigu sajūta. Es cenšos padarīt tik daudz, it kā censtos izmantot pēdējos mirkļus, kas man doti. Varētu padomāt, ka uz miršanas gultas guļu. Bet dažkārt tiešām ir sajūta, ka nav vairs atlicis daudz. Tomēr cilvēki parasti ar šito dzīvo ilgi. Tā ziņo pētījumi. izņēmuma gadījumi nebija minēti.
Vakar nodevu skolotājai savu zinātniski pētniecisko. Pēc idejas, pabeidzot darbu, man vajadzēja tapt veselai. Rezultāts ir pretējs. Viss iet uz leju.
Varbūt Jums* to ir grūti saprast. Galvenais, nedomājiet, ka tā ir Jūsu* vaina, ka Jūs* kaut kādā mērā būtu par to atbildīgi. Es. Es pati pieņemu lēmumu. Pareizāk sakot, nevaru pretoties tam, ko izdomā smadzenes. Dažreiz man paliek bail.
Tagad es turos. Esmu malacis. Es turos. Man gribas skriet uz vannasistabu, un, kā draudzene saka - peace - bet es turos. Esmu malacis. Esmu malacis. Esmu malacis. Esmu malacis. Esmu malacis. Esmu malacis. Esmu malacis. Esmu malacis. Esmu malacis.


Rules and models destroy genius and art.
/William Hezlit/




Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba