: who's that girl? - 27. Maijs 2013

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 27., 2013


11:19
pēc septiņām the vampire diaries sērijām no vietas es jau pati sāku apsvērt, vai tik neesmu izslēgusi savu humanity un kas ir ar the power of darkness, kas pievelk even the purest of hearts. lai nu kā, šodien acis līp ciet un gribas pagulēt tepat uz galda, vot i rezultāts the power of darkness. cepumiņu nav, bet bija brī siers.

(5 with milk | cup of coffee?)

13:53
negribu strādāt, gribu lasīt "modes likteņus", gribu zināt vēl un vēl. kāds gan varbūt var apgalvot, ka zināšanas par slavenu dejotāju, kurai uz vienas garās zeķes kruzuļainās maliņas bija izšūts vārds "christmas", bet uz otras "new year", nebagātina manu intelektu, bet kuru gan tas interesē, ja savas uzstāšanās beigās viņa aicināja, lai apmeklētāji viņu apciemo starp šiem diviem svētkiem?

(5 with milk | cup of coffee?)

14:21
resort 2014, akris.
pievērst uzmanību trešajam ansamblim (1., 5., 6., 8., 14., 15., 16., 18. arī):

bet nu vispār ar kolekcijām ir tāpat, kā ar mūzikas albumiem - nav neviena albuma pasaulē, kas man patiktu no sākuma līdz beigām. labi vēl, ja patīk viena dziesma. ja patīk trīs - var uzskatīt, ka esi uzgājis zelta bedri. bet ja patīk savi 70% - ō, tas ir kaut kas tāds, ar ko jāpadalās.

(4 with milk | cup of coffee?)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba