: who's that girl? - 26. Aprīlis 2013

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Aprīlis 26., 2013


10:31 - : bēbju bildes
un laikam jau komentēt kursabiedrenes bērna albuma bildi ar vārdiem "mazie zombiji", būtu diezgan nesmieklīgi mammai, vai ne? bet viņi izskatās pēc maziem zombijiem ar savām sarkanajām acīm, neartikulētajām izdalītajām skaņām un neapvaldītajiem žestiem, un es to domāju vismīļākajā iespējamā veidā!

(7 with milk | cup of coffee?)

11:29
pagāja man šorīt garām viens reitūzenēs iekāpis skolas puika ar somu mugurā, kuru rotāja uzraksts "off the wall", un tad man radiniece stāsta, ka viņa esot saņēmusi sūdzības par savas meitas pārāk izaicinošo ģērbšanos (no savas mammas, ne vairāk un ne mazāk), kas viss man liek nonākt pie atklāsmes, ka es neko nezinu par mūsdienu jaunatnes rebelliōzō būtību un ārējo čaulu. ko viņi klausās? mums tak bija disturbed, the prodigy, metallica un depeche mode. a kas viņiem? pa mtv tak mūzika vairs neskan.

(2 with milk | cup of coffee?)

12:04
un tā kā šobrīd man visās galerijās ir pilns ar to, kā no hesa gāžas ūdens, jeibogu, katra otrā galerija, tad parādīšu jums mazu pērli ,kā izskatās kādus 150 m tālāk (man matemātika nav stiprā puse, tāpēc ņemiet par labu). šekur.
Tags:

(5 with milk | cup of coffee?)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba