: who's that girl? - 26. Marts 2013

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Marts 26., 2013


10:05 - : strawberries, cherries and an angel's kiss in spring
tiklīdz es pasaku, ka gribu blackberry, tā man pretī ir jautājumi no sērijas - vai es negribu htc, samsung galaxy, vai varbūt nokia, rekur, izskatās tāpat kā blekberijs. jā, jūs uzminējāt, es tik tiešām negribu tos.
tagad tikai jautājums, kur lai es dabūju blekberiju bez pieslēguma, jo lmt vroģiba nepiedāvā.

(9 with milk | cup of coffee?)

22:41 - : you've been served!
ja jūs zinātu, kā mani vakar piečakarēja friziere, jūs nekad mūžā vairs neietu pie frizieres. jo īpaši pie tādas, kurai ir dzeltenas sienas.
- "tik ideāli izbalinājās, pāreju vispār nevar redzēt!"
skatos - tiešām nevar redzēt.
- "dienasgaismā viņi būs pat vēl gaišāki!"
nodomāju pie sevis - kurš tad mūsu laikos vispār dienasgaismā tiek pietiekami ilgi parādīties tautās, - bet nu, nebūsim sīkumaini.

un kā jums šķiet, ko es ieraudzīju, kad atnācu mājās, pa ceļam iedama, protams, dikti apmierināta ar savu superblondo toni? nebūt nekādu superblondo toni, lūk, ko es ieraudzīju! un tādai man vajadzēja staigāt šodien visu dienu! bez tā visa arī vajadzēja sastapties ar cilvēku diplomātiskajiem komplimentiem - zīmīgo klusēšanu. as if i didn't know! bet labi, štrunts ar klusēšanu. kā friziere mani varēja šitā piečakarēt? palaist mani kā cāli ielās! es saprotu, ka lieldienas nāk, bet nu, tiešām?

tagad jau, protams, esmu sazieķējusi matu krāsu pa virsu, no dvieļa sapinusi turbānu uz galvas un bailēs trīcu, - kas tur tagad vispār būs sanācis.
laiks ieviest tagu krāsošanai.

(15 with milk | cup of coffee?)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba