: who's that girl? - 19. Marts 2013

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Marts 19., 2013


10:32 - : par mistēriju
un neliek man miera neziņa par to tumšmataino jaunēkli. un te pat vairs nav tas, ka viņš ir tīri glīts, vecāks un ar tādu mistērijas auru apkārt. te ir tas, ka man neliek mieru doma, ka es viņu zinu. nupat jau esmu aizdomājusies līdz tam, vai tikai viņš nav viens no kaimiņmājas puikām vēl no tiem laikiem, kad vēl pat skolā negāju. lai pilnībā aptvertu manas neziņas izraisīto nemieru - visas tāda veida domas jāapviļā ar sajūtu, ka, ļoti iespējams, labāk to nemaz neatcerēties. bet varbūt esmu salasījusies grāmatas par to, kur katram ir kāds liels un trekns skelets skapī.
un tomēr. kad mēs nejauši saskrējāmies, viņs neteica ne čau, ne sveiki, ne manu vārdu prasīja, neko, bet uz sekundes simtdaļu skatieni saslēdzās, un man likās, ka viņam radās tieši tāda pati apjausma, kā man, jo viņš, ieurbies manī ar savām zilajām acīm, jautāja: "no kurienes tu esi?!" (manuprāt, abas zīmes ir vietā)

protams, zinot vīriešu domāšanu un abzalūtas kontroles trūkumu i pār balss intonācijām, i pār savas sejas atklātajām emocijām, varbūt viņš vienkārši gribēja zināt, no kurienes es nāku.

(9 with milk | cup of coffee?)

21:23
un tagad var skatīties - ja patīk, kā ģērbjas michelle williams, rachel weisz un natalie portman - iespējams, tas tāpēc, ka viņām ir viens un tas pats stilists.
nākamais izpētes jautājums - vai viena stilista visi klienti ģērbjas līdzīgi.
nākamais - vai attiecīgais stilists visus ģērbj pēc ģīmja un līdzības sev.
nākamais - vai attiecīgais stilists ģērbjas viscaur melnā.
nākamais - vai attiecīgais stilists ģērbjas tādā ārprātā, ka neviens viņa klients mūžam netiktu piespiests uzvilkt kaut ko tamlīdzīgu.

holivudas reportiera 25 ietekmīgāko (?) stilistu saraksts )
mans favorīts laikam būs stiliste nr. 23, jo tur man patīk, kā ģērbjas visi. pat legolass.

(cup of coffee?)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba