: who's that girl? - 22. Janvāris 2013

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 22., 2013


12:14
varbūt tomēr tiešām mūsu mazais zoodārzs sadraudzēsies, un pēc kāda laika gulēs viens otram virsū, jo vakar vakarā, kamēr es, pusguļus iekārtojusies dīvāniņā, studēju savas jūras tiesības, pipars apgūlās man taisni blakus, un nele apgūlās uz gurniem. no tāda aizmigušu pūkainu kustoņu daudzuma man, protams, drīz pārgāja vēlme lasīt un es pie divdesmit trešā jautājuma atlūzu.

(1 with milk | cup of coffee?)

12:36
bet tā, ka cilvēks pats piedāvātu mani aizvest mājās pēc darba, lūk, tā gan vēl nav bijis.
tas neliks mainīt manu attieksmi pret vīriešiem šā vai tā, ij neceriet. joprojām nadojeļi. uzvedas kā cimperlīgas jaunuves.

(2 with milk | cup of coffee?)

14:04 - : mūža garums
vai tik telefonam kaut kādas pēdējās dienas nesākas. svētdien sāka kārties tā, kā nebija līdz šim vēl kāries, vakar pats no sevis izslēdzās, šodien arī. hmm. ščas, februāra otrajā pusē, apritēs divi gadi un iestāsies garantijas laika beigas. hmm.

(cup of coffee?)

15:19
vot, ja es kaut ko baigi gribu, un daru visu, kas ir manos spēkos, lai to dabūtu, bet tas tik un tā nedodas rokās, tad jau laikam tas man nemaz nav vajadzīgs, vai ne? tagad jautājums ir, vai es esmu darījusi visu, kas manos spēkos, lai dabūtu filmu "o čom govorjat mužšini". savas trīs reizes atgādināju džekam, kam tā filma ir, lai ieraksta viņu fleškā. es domāju, trīs ir pietiekami.
Tags:

(17 with milk | cup of coffee?)

15:37

we like. bet, tā kā man ir sliktas attiecības ar mežģīnēm, nepasūtīšu.
nu i lieka nauda īsti nemētājas, bet tas jau ir sekundāri.
te viss.

(5 with milk | cup of coffee?)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba