: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Aprīlis 21., 2011


[info]f09:00 - : kakaja razņica mājas siers vai graudainais biezpiens, cerkofj iļi bazņica
ar ko mājas siers atšķiras no graudainā biezpiena es tā arī neesmu atkodusi, bet to, ka importa anneles graudainais biezpiens gan ar ievārījumu, gan bez, ir krietni garšīgāks par latviešu produkciju, to gan esmu sapratusi. jo īpaši spilgts pārdzīvojums ir brokastīs ēst tik saldu ievārījumu, kāds ir klāt tam mājas sieram, ko valmieras piens ražo. un vai tas ir ananānu, vai tas ir zemeņu un smiltsērkšķu, vai tas ir persiku ievārījums - tas ir šausmīgi salds! dabisks, vai?

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba