: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Aprīlis 14., 2010


[info]eerenpreiss14:50 - Re: pretrunīgi pretimrunājot (vēl juceklīgāk) par ideālo
bet pirmajā rindkopā ir pretruna ar linkoto. Valsts aparāts IR sabiedrības apmaksāti ļautiņi, no kuriem ievēlēt var ļoti dažus - un kā tu nemaksāsi labāk (jo ievēlē taču labākos? (joks, ha ha)). Arī tie, kam viņi būtu jākontrolē, ir tāpat nodokļmaksātāju aprūpēti. Mums varbūt nav jādomā, kā gūt peļņu valstij (lai gan es nesaprotu, kāpēc mums tad par to drīkst būt viedoklis), bet tad vai nu ir jādomā par sevi, vai to, kurā posmā šai ideālajā check&balances sistēmā pielikt savu roku.

f, es varbūt kaut kur kļūdos, bet pavisam zemiem nodokļiem/cenām ir jābūt valstī, kuras vienīgais lētais resurss ir, piemēram, smiltis, un kas pievilināt var tikai tos, kuriem vajag viegli piekļūstamus/pametamus tranzītpunktus; taktika sevi atpelna vien uz masām. Tas ir visvienkāršākais un tizlākais instruments, tāpēc arī 'atlaižu dienas' māk taisīt jebkurš ūķis. Vienīgais attaisnojums lieliem nodokļu samazinājumiem=specifiski laicīgas ķibeles vai krasi un rūpīgi pamatoti pagriezini valsts plānos ilgtermiņā.

Skaidrs, ka viss te skribinātais nav attiecināms uz LV absurdiem kā nieka 3% (kas sevi neattaisno, patiesi) un SVF trako zinātnieku smiekliem.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba