ezic's Journal - Day

Wednesday, May 12, 2004

12:02AM

šodiena tik bagāta un skaista.
perfekti jau no vakarvakara :**:
un šodien pastaiga pa Teiku. pa ceļam plūkti ziedi.
pļāpa.
apmeklēts Čaka (Čata) memoriālais dzīvoklis. starp citu 18.05 tur būs tā jaukā CD prezentācija visu dienu. mums ar gorgonu tur tiek piešķirtas brīvbiļetes(ļoti smukas) un mēs ar baudu visu izpētam. mēs tur iesim vēl ar Andru dzert tēju un parunāties. viņa ir jauka. ļoti. vismaz man patīk ar viņu runāties kamēr taisu viņu smuku. pat ļoti patīk.
nopirkti divi tauriņi ko likt matos.
tad antikvariātā nopirktas jaunas kartiņas. un vēl nozīmīte ar divām vardītēm. un tā man šodien jo īpaši piestāv, jo man ir maiciņa ar vardītēm ;) un antikvariātā pie dažām bildītēm domās griezās, ka šito jau nu noteikti aptieka novērtētu.
atrasts jauns gardu tēju iepirkšanas punkts un protams nopirktas jaunas 3 tējas.
zāģēti kokosrieksti. podiņos un kokosriekstos stādīti visādi brīnumi. zemenes sētas, piparmētras.. (tas viss tikai tāpēc man sanāk, ka es tēta meita:) )
pats sev rīt pēc darbiņa sasēšu savas zemenes un puķuzirnīšus un rudzupuķes.
man pa pusei ir pārgājis neviena neciešanas un nemīlēšanas periods. nu jau es paciešu savā tuvumā dzīvniekus un istabaugus. par mīļoju dzīvniekus un stādu savā istabā augus.
dabūju dāvanā jauku grāmatiņu par ezīti.
nosalts līdz baltajām pelītēm.
salstot pieturā ēsta kāda cilvēka mīļākā konfekte un iedomu klātbūtne sasilda mani.
un pats galvenais beigās. es te lēkāju kā maza kaziņa aiz priekiem. mīļā mīļā Krista atsūtīja man tos 2 CD ko es nepaspēju Meksikā nopirkt un vēl skaistu Meksikas karti un jauku žurnālu ar jocīgām skudrām un citiem dabas brīnumiem ;))))
kā jau es Gorgonai teicu :
"tūlīt aiz priekiem apčurāšos :)"
eh, cilvēki, ja jūs zinātu cik labi ir ja tevi respektē, neko neuzspiež, nenozākā, ciena un ieklausās tevī un tavos vārdos. tad pretī taču saņem to pašu.
un jā - ir tāds mīļuma nezūdamības likums. tas mīļums ko tu dosi, tev nāks atpakaļ un pavairosies.

Current mood: ;)))
Current music: Tujiko Noriko - Narita Made
(8 comments | comment on this)

10:21AM

pirms divām dienām man pretī nāca kāds tēvs ar dēlu. tēvam bija tāds skatiens ka ne no šīs pasaules. puika turējās pie rokas ta jocīgi ieslīpi ka negribot ejot. laikam jau uz dārziņu. rociņu viņš turēja tā it ka tur saitītē būtu neredzams sunītis. viņam bija jauks un smieklīgs dzeltens pusgarš mētelītis. daudz par lielu. nezinu vai bija vai nē, bet manās domās viņam bija zaļi gumijnieki.
šorīt aptuveni tajā paša vieta man pretī nāca māte ar meitu. laikam gāja uz dārziņu, kas aiz manas mājas. mātei bija skumjas acis. meitenīte arī gāja tā kā uz mēness. maitenītei bija tas pats smieklīgais dzeltenais metelītis. mati bija sasieti augstā astē. matiņi ap ausīm izpūkojušies. un galvā jocīgi uzstiepta naģene-kepka. tā uzstiepta, ka meitenītei vajadzēja zodiņu turēt paceltu uz augšu, lai kaut ko redzētu.
man uzreiz salikas, ka bērnus uz dārziņu ved pārmaiņus. lai varētu uzvilkt mētelīti.
eh, biežāk šitādus jaukumus no rītiem redzēt.

Current music: radio pē vē
(7 comments | comment on this)

1:17PM

ciest nevaru jaunos lmt autorizācijas kodus. viņi izskatās it ka mazs bērns ekrānā būtu izdzēsis īstos un salicis šitas kakas, kad jāzīlē kas tas bar burtu vai ciparu un galu galā tas ir burts vai cipars. ne ta '9' ne ta 'g' utt.

upd. nu jau atkal nomainījuši.

Current music: tas pats stulbais radio
(11 comments | comment on this)

2:04PM

es vienu dienu no šitā nomiršu.
tas man uzdzen nenormālo bezspēcību un skumjas. pēc šādiem klientiem man rokas trīc, asaras birst un gribas būt tikai dzeltenu pieneņu pļavā. kā tādi odi izsūc no manis spēku un smaidus.
kāpēc vienmēr man visus dīvainos klientus dod? administratores saka, ka es vienīgā ar viņiem tikšot galā. es tieku galā. visi sarežģītie krāsojumi griezumi, histēriķes, kasīgās, neirotiķes, visas un visi tiek manā krēslā. Dana tikko smējās, ka viņa mēnesī vismaz vienu jaunu šādu ieliek manā krēslā. tad viņa varot mierīgu sirdi darboties talāk, jo es nokrāsošu kā vajag un visu citu izdarīšu un nenodedzināšu matus ka piem. Edijs, kam pofig kas uz galvas paliek. ka klientu nomierināšu visiem līdzekļiem. lai tikai miers mājās.
un kas tagad mani nomierinās? kas manas trīcošās rokas saturēs. man ātri jāsaņemās jo nākamā kliente jau nav vainīga, ka šitā bija tāda.
bāāāāā ir tik grūti ko pateikt.
sauciet to par čīkstēšanu, man po.
ja jums no tā paliek labāk tad ok.
galvenais ka pati to uzrakstot no tā attīros.

Current mood: :((
Current music: Richard Davis - In The Air
(32 comments | comment on this)

2:25PM

saule jau kā stundu norietējusi, bet Lolo jprojām skatījās tai virzienā, kur viņa aizslīdēja aiz jumtu galiem. viņš sarauca uzacis un sparīgi samirkšķināja acis kā kad būtu tikko atmodies. izbāzis roku pa logu, LOlo saķēra virvi ar ik pa 30cm iesietiem mezgliem un no sava sestā ar pus stāva pa virvi uzrāpās uz savas mājas jumta. tā viņš tur pastaigājās, līdz pamanīja ka uz margas stav trausla meitene. viņš aizturēja elpu. bija bail ka ar izelpu viņu nenopūš. uz tumšo debesu fona izskatījās, ka viņa stāv gaisā. nekur. vienkarši ir.
pēkšņi viņa noleca no margas un pienāca Lolo klāt un galviņu pieliekusi jautāja:
"es izskatījos pēc ĪSTAS balerīnas?"
Lolo bija mēms. mēms no pārsteiguma. viņš nezināja ka skaistums un trauslums runā.
viņa paķēra Lolo aiz mežģīņotās piedurknes un vilka sev līdzi. viņa uzstūma Lolo uz skursteņa un ar 'profesionāļa' aci novertēja kārno augumu melnajā frakā ar nu jau nedaudz bēšīgo žabo.
"nu ja, kājas tev radītas stāvēšanai uz zemes. vēlams abām. nevis piruešu taisīšanai."
svarīgā lietpratēja balsī trauslums komentēja uz skursteņa redzamo spokaino tēlu.
Lolo joprojām bija mēms. mēms no pārsteiguma. viņš ļāva trauslumam sevi stumdīt un grūstīt. ieņemt dažādas pozas un apbrīnas pilnam acīm lūkoties mazajā sejā, kura izteiksmes mainījās sekužu ātrumā. tik dzīvu seju viņš vēl nebija redzējis. viņš mēģināja caur drēbēm sajust viņas pieskārienus. vai tie maz ir īsti. vai viņa nav tikai gaismas putekļu sakopojums?
Lolo nezin pa kuru laiku arī viņš bija uz margas un sadevies kopā ar trauslumu rokās stāvēja uz vienas kājas, otru augstu aizmugurē pacēlis augšā.
viņa pasmaidīja un noleca uz jumta. viņš kā apmāts arī. trauslums parakājas savos pinkainajos kuplajos matos un izvilka gaišzilu taureni un iespieda Lolo rokās. tad aizspieda viņam acis.
Lolo pamodās savā iztabā. strauji pieleca kājās. nedaudz pavēra joprojam kopā saliktas plaukstas. taurenis gulēja, miegā viegli trīcinot skropstas.

Previous day (Calendar) Next day