Jauns neatjēdzīgs skatījums uz lietām
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, July 2nd, 2024

    Time Event
    8:35a
    >> the RN is the new name of the Front National, a political group created by former SS, collaborationists and nazi sympathizers.

    Es neko daudz par šo politiku nezinu, bet kopš 2.p.k. jau ir pagājuši ap 80 gadi. Ja tie kolaboracionisti šajā laikā bija 20 gadu veci, tad veciem partijas līderiem tagad būtu jau pie 100 gadiem. Tā tiešām būtu ļoti slikta partija, jo vairums būtu senili kā Baidens.

    Bet tas ir praktiski neiespējami, tāpēc ieslēdzas veselā saprāta domāšana. Kā tad tur īsti ir?

    https://en.wikipedia.org/wiki/National_Rally

    Partiju dibināja Lepena, vecie radikāļi ir izslēgti no partijas, pozicionē sevi pat ne kā labējie, vai kreisie, bet centriski populistiski.

    Cik daudzi vispār izlasīja wiki ierakstu? Pat wiki ieraksts var būt ar biasu politiskajās lietās, bet kopumā pat tur nav nekas biedējošs par partiju.
    1:17p
    Vislabākais apraksts par Palestīnas-Izraēlas konfliktu: https://www.themotte.org/comment/213247?context=3#context

    Pat ja pieņem, ka palestīniešiem ir morāli taisnība, tas neatrisina problēmu, ja tam neseko “Izraēlas valstij ir jāizzūd”.
    6:25p
    Baidens
    Cilvēki, kas atzīst kļūdas, ir ļoti spēcīgi un šī atzīšanās vairo šo cilvēku pievilcību.

    Skots Aleksandrs atzīst, ka nav ticējis, ka Baidens ir senils.
    https://www.astralcodexten.com/p/prediction-markets-suggest-replacing

    Tai pašā laikā visi varēja redzēt, ka Baidens bija senils jau pirms 3-4 gadiem. To redzēju gan es, gan visi citi, kas man parasti nepiekrīt. Šajā jautājumā visi bijām vienprātīgi.

    Tālāk Skots raksta, ka uzticējies demokrātiem. Naivums nav tikums. Nekad nevajag uzticēties politiķiem. Tas bija redzams uzreiz, pielietojot veselo saprātu.

    Jā, arī Trampam prāta spējas iet mazumā, un viņš drīz būs senils, pat ja šobrīd vēl ir diezgan brašs.

    Tāda nu ir pašas ietekmīgākas pasaules valsts politika, kur par prezidenta amatu sacenšas divi senili idioti. Es neko labticīgi par to nedomāju. Tieši tāpat ir ar daudzām citām politikām, kas tiek īstenotas šeit pat. Piemēram, zaļo murgu politikas ir idiotiskas, jo arī tas ir uzreiz redzams ar veselo saprātu. Argumenti, ka tu nesaproti, cik klimata pārmaiņas ir būtiskas un var iznīcināt pasauli, ir tieši tāda pati miglas pūšana acīs kā demokrātu centieni visus šos 4 gadus slēpt, ka Baidens ir bijis senils.

    << Previous Day 2024/07/02
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba