Jauns neatjēdzīgs skatījums uz lietām
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, May 17th, 2024

    Time Event
    7:37a
    Es apsveicu Nīderlandi ar viszaļākās valdības izveidi visas valsts vēsturē. Celt 4 AES noteikti ir ar domu, lai samazinātu CO2 izmešus daudz lielākā mērā nekā jebkurš cits pasākums, turklāt ar vismazāko ietekmi uz vidi.
    8:33p
    Es joprojām nezinu, vai kovids paspruka no laboratorijas vai nē un iespējams to nekad neuzzināsim. Ir tikai pietiekami pierādījumi, ka tas varēja būt noticis, jo bija pieļauti nopietni pārkāpumi pētniecībā, un ir vismaz 50% varbūtība, ka tā tas bija noticis realitātē.

    Runājot kovida ierobežojumiem, tagad vismaz atklāti atzīst, ka gandrīz nekas no tiem nebija balstīts pierādījumos: https://www.drvinayprasad.com/p/francis-collins-admits-to-major-errors

    Jau pašā sākumā, kad tika izsmieta ideja, ka kovids varētu būt nācis no laboratorijas, es skaidri teicu, ka šis noliegums arī nav ticams un tā noliedzēji blefo. Piemēram, tur bija viena vēstule, kuru bija parakstījuši ķīnieši un bija skaidrs, ka tā ir politisks dokuments. Kāds cibiņš to nosauca par pētījumu, un kad es aizrādīju, ka tas nav pētījums, bet tikai vēstule, cibiņš kļuva aizkaitināts un uzstāja, ka ar mani nav iespējams diskutēt. Tā arī ir. Ja vēlaties neņemt vērā acīmredzamas lietas, un uzskatīt lietas par tādām, kādas tās nav, tad ar mani nebūs interesanti, jo es nepieņemu šādu bulšitu.

    Ne vienmēr man būs taisnība, bet pamatos lietas pamazām atklājas tādas, kādas tās ar lielu ticamību varēja izsecināt jau pašā sākumā.

    << Previous Day 2024/05/17
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba