kamieļzemes hronika

History

20th June 2013

1:54pm: Bet vakar notika kas absoluuti burviigs!
Taatad, saakaas viss ar to, ka darbaa dikti saskumu, runaajot ar miilju, jo vinjsh netiek pie manis ciemos, kaa bija plaanots. Arii biljetes ir ljoti daargas shobriid un gluzhi ne pa kabatai. Uzrakstiiju erinai sms, ka gribas galvu izveedinaat, vajag uz kaadu kokteili satikties. Erinai nav divreiz jaaprasa, peec paaris stundaam jau chalojaam pie baara letes ar patron kafij-tekilas shotinjiem un dzeervenju skruuveem. Veelaak arii kriss pievienojaas un erina protams vinjam izklaastiija, ka man sirdsaape. Kriss paluudza aiznjemties manu aipadu un kaut ko saaka rubinaaties pa visaadaam saiteem, kameer mees ar erinu turpinaajaam klachas. Peec aptuveni desmit minuuteem kriss pazinjo, ka ir dabuujis man divvirzienu biljeti uz kuala lumpuru par savaam iekraatajaam juudzeem un man jaapiemaksaajot vien nieka 165 naudinjas, kas ir aptuveni 23 lati.
Logjikai un citaam padariishanam te laika nepietika, taapeec priekshniekam tika pazvaniits uzreiz peec biljetes iegaades un jautaats, vai driikstu panjem 3 briivdienas :) taa kaa ar priekshnieku man ir ljoti paveicies, tika sanjemta piekrishana.
Baaraa saakaas sviniibas un tosti un taa taalaak un peec nepilnas pusstundas mans priekshnieks arii ieradaas nosvineet manu biljeti.
Tad nu taa, no otraa liidz sestajam juulijam es blandiishos pa malaizijas aareem!miiljsh vispaar staraa, bet es shodien pastraadaat nevaru jo ir biljete un arii pagjira...
Powered by Sviesta Ciba