kamieļzemes hronika

History

20th March 2013

2:48am: liidz marta beigaam veel ir kaads laiks, bet man no uztraukuma veeders knjud katru dienu. es nespeeju mieraa noseedeet.
man laikam sirds apstaasies no uztraukuma.

ak, nervi mani...
10:24am: Mani pat neuztrauc, ka Dheimss bija ciemos aizvakar, paseedeejaam paaris stundas ar rumkoolaam, papljaapaajaam. Vinjsh, izraadaas, nav nemaz ar' stulbs amerikaanju muskuljkalns, bez jebkaadas sajeegas par pasauli aarpus juuesei un muusu suunu ciema. Dzheimss ir jauks, miiljsh un interesants puika. Nee, fui, ne puika, savus 10 gadus vecaaks par mani. Bet par latviju vinjiem skolaa nemaacot, taapeec nezinaaja, ka taada arii ir kartee :) ak, amerikaanji!

Bet atpakalj pie maniem uztraukumiem..jaa, veeljoprojaam seezhu, nagus grauzdama (ko nekad muuzhaa neesmu dariijusi un iisteniibaa satraukumaa vinjus viileeju, tjipa, manikiirs)

Darbaa viens koleegjis pat iemineejaas, ka gan jau kaut kas briest, jo es izskatoties kaa ne shajaa pasaulee atrodamies..
10:14pm: apdeits visiem iikshkju tureetaajiem:

ar vienu kaaju jau ir! taa, ka droshi vienu iikshkji var atslaabinaat, bet otru veel pieturam, lai droshaak, kameer pavisam droshi buus!

cheerzz! un paldies
Powered by Sviesta Ciba