kamieļzemes hronika

History

28th January 2013

2:00am: sievieshdeemons - PMS
vienkaarshi raudaajamais.

emociju uzpluudaa sabljaavu uz tiesho priekshnieku par neprofesionalitaati mani nomelnot citu koleegju priekshaa (bet man aiz muguras). iespeejams, ka nedaudz paarspiileeju, bet ausis vinjsh nolaida. znachit vainiigs.
6:11am: beidzot sadomaaju latvieshu e-zhurnaalus "pashkjirstiit" un nu jau tuvaak muusdienaam esmu latvieshu zinju kas-ar-ko-apreceejaas un kursh-atkal-cietumaa laucinjaa (ak, citreiz pietruukst man "privaataas dziives"). Lasiiju kaut kaadu pavecaaku "privaato" (jo jaunaas par briivu lasiit fig' vam kto dast). Sevishkji uzjautrinaaja raksts pa veselu atveerumu (nu labi, tur treshdalju aiznjem reklaamas laucinjsh, veel treshdalju fotograafijas, taatad - raksts reaali treshdalja no visa atveeruma) - kaa kaadam seshpadsmitgadniekam kaajaa iekoda basketbolista Shkjeeles suns, jo puisis jautri sunim uzsaucis "chau, suni!". Staastam nekaadas logjiskas seciibas un ne pat atrisinaajuma, vien teikums apmeeram - nu, mees nevaram garanteet, ka suns atkal neizmuks no seetas...Seriously?!
Es tikai kaarteejo reizi paarliecinaajos par to, cik ljoti man riebj gossip tipa lasaamviela. ne tik ljoti deelj zinjas pashas. bet taadeelj, ka tur zhurnaalists nespeej izteikties, jo, manupraat, baumu ir gruuti uzlikt uz papiira. jo uz papiira taa izskataas jeeli un samaaksloti. arii taapeec, ka es neteiktu, ka latvieshu valoda ir no taam bagaataakajaam, lai preciizaak par vienu vai otru teemu izteiktos. liidz ar ko taa valoda tiek piemeeslota visaadiem, lielaakoties, tizliem jaunvaardiem, slengiem (kam vispaar rakstiskaa veidaa nav ko dariit) un aarzemju vaardu latviskojumiem.
es zinu, ka neesmu gramatiski taktii ar visiem latvieshu valodas noteikumiem un pati izpildos austaak mineetajos ampluaa, bet neesmu publisku rakstu rakstiitaaja, taadeelj varu atljauties.
Powered by Sviesta Ciba